Gudaj Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 chyba jest jasne ze wieksza pojemnosc = wieksza moc... Wydaje Ci się, że 9cm^ podniosło na tyle moc, że jesteś w stanie to odczuc. Sory, ale to raczje nie możliwe. PS. Wrcając do tej RS z ogłoszenia. Bardzo mi się podoba i gdybym miał sprzedanego Mtx-a i pieniądze na stole to chyba bym się na nią skusił. JonekBP możesz napisać coś więcej o niej, masz może jakieś fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Gudaj mam dużo fotek tej RS'ki :D xD Własnie mnie też zadziwilo ze 9cm3 coś mogło dać(oczywiście coś może podniosło)ale tego się nie odczuwa :D Jeszcze do Gudaja : powiem tak stylistycznie jest bardzo zadbana,a o silniku nie chce pisac ogólnie na 4um napisz do mnie na PW o niej to Ci więcej napisz :icon_twisted: Pozdrawiam Jonek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
50WIK Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 To ta rs ładnie wygląda ale kijowaty silnik sie rozumie? :) Ja chciał bym jakąś 125 wystartować w wyścigach "125" Raz bądź 2 dla zabawy, a tak ogólnie to prędkości i jeździł bym często Polska dania a chciał bym być w miare szybko (Jestem pedantyczny Więc o moto bym dbał ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 a tak ogólnie to prędkości i jeździł bym często Polska dania a chciał bym być w miare szybko Dobrze zrozumialem ? Chcialbys jezdzic taka nsr'ka lub rs'ka na kolach z Polski do Danii ? Hmm niezle :lalag: Chyba,ze do Danii jest blizej niz mi sie wydaje :clap: Pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi