kmc Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Mam moto do zarejestrowania i nie wiem czy się spieszyć czy nie? Ktoś z Was może juz badał temat i nie będę musiał sie powielać?Podobno karta tanieje, ale w związku z tym musi coś zdrożeć :-) tylko co? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Hmm, a to ciekawe, bo staniała chyba od marca na 75 zł, więc taniej to już chyba nie będzie, albo się zdziwię?! Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Hmm, a to ciekawe, bo staniała chyba od marca na 75 zł, więc taniej to już chyba nie będzie, albo się zdziwię?! ok, ok, zasady naliczania akcyzy mają się zmienić. Pytanie od kiedy i czy dotyczy to też moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 zasady naliczania akcyzy mają się zmienić nie dotyczy motocykli bo jej na motocykle nie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 zasady naliczania akcyzy mają się zmienić nie dotyczy motocykli bo jej na motocykle nie ma :buttrock: to też wiem, ale zdaję sobie sprawę, że żyję w kraju pełnym niespodzianek, więc nie mogę wykluczyć, że jakaś wesz policzyła ile moto wjeżdza do kraju rocznie, pomnożyła to przez cyferki i wyszło jej, że będzie na podwyżkę diet poselskich..............BTW dzwoniłem do zaprzyjaźnionego Wydziału Komunikacji i usłyszałem, że oni dowiadują się ostatni :-) lol co za zje*any system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi