EL Kriss Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 Mam i foty i moto. Przejrze archiv i prześlę z przyjemnością. PozdrówkaKriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 19 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 Od kogos dostalem 4 zdjecia. Osoba ta podpisala sie Bartek L. Niestety podal mi nieprawidlowy adres mail - czy to moze ktos z was? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manetka Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Witam!Jestem szczęśliwą ;) posiadaczką (i dosiadaczką hehe) dwóch Hondorynek: wiekowej już Four'ki (1976) i SF (1992). O ile zakup babci Four podyktowany był gwałtownym porywem serca , o tyle późniejszy już zakup Seven (nabyliśmy ją w październiku zeszłego roku) był zakupem przemyślanym i planowanym od długiego czasu. Był to strzał w dziesiątkę (nie miałam co do tego najmniejszych wątpliwości!). Zwrotna, dobry momencik obrotowy. Zjeździliśmy w tym roku Seven- Litwę, Łotwę, Estonię i Bawarię, ciesząc się bezawaryjną jazdą. Czytałam coś o planowanym spotkanku właścicieli SF-piszemy się jak najbardziej!Mam nadzieję, że babcia Four dostanie specjalną przepustkę na zlot!!!!W końcu honor i specjalne względy starszyźnie się należą!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 23 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Twoj pierwszy post i to jeszcze taki wartosiciowy... niedosc, ze kolejna osoba do Wspolnoty do lacza to jeszcze pierwsza z tej ladniejszej "czesci soleczenstwa" ;) Szybciutko zapraszam na www.seven-fifty.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manetka Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Twoj pierwszy post i to jeszcze taki wartosiciowy... niedosc, ze kolejna osoba do Wspolnoty do lacza to jeszcze pierwsza z tej ladniejszej "czesci soleczenstwa" ;) Szybciutko zapraszam na www.seven-fifty.prv.pl ;) Jak to miło!!!Wielkie dzięki za ciepłe przywitanko!Stronka super!!!!!Ta ostatnia Hondzia w galerii to chyba Sebastiana z Gdyni. On też ma stronkę poświęconą SF. Spróbuję ją odnaleźć i dam Ci znać (chociaż kobieca intuicja podpowiada mi, że już chyba masz na nią namiar! ;) ). Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 23 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Hehe - jak to zajc powiedzial - "Powinienes w KGB pracowac." ;) Od okolo miesiaca zaprzegam wszelkie polskie przegladarki i wylapuje ludzi jezdzacych na Sevenkach - miedzy innymi wlasnie Sebastiana ;) Chodze po forach i czytam maile sprzed lat i tak oto powieksza sie nasze grono powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manetka Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Intuicja działa!KGB? Może spróbujesz swoich talentów w Szanownej Komisji Śledczej-hahahahahhah!!!!?????? ;) Pozdrawiam i dołączam się do akcji poszukiwania maniaków SF! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Cos mi sie wydaje ze z taka przeszloscia(KGB) to go do tej komisji przyjma z otwartymi rekoma,wielu kolegow juz tam jest:)BTW witam serdecznie kolezanke na "moturze" i to jakim!Ciesze sie ze jest nas coraz wiecej i coraz wieksze szanse na "Polish CB SF owner's club":)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manetka Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Witam!!!!!Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie zacząć projektować kamizelki klubowe!!!!! ;) To mi się naprawdę podoba!!!!!!!! ;) Pozdrawiam z rozszalałego wichurą Gdańska!(a' propos.....wyobrażacie sobie jazdę przy wietrze dochodzącym do 120km.....oczywiście w plecy!!!!! ;) !!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 23 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Anetka... albo macie sprytny filtr antyspamowy co mnie probuje zmylic, albo zly adresik podawals bo mi listy odbija :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Przy takim wietrze to nawet z Etki bym wyciagnal te katalogowe 125 km/h:)u nas niewiele lepiej,tez zimno i wietrznie-chiba zima nadciaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Przy takim wietrze to nawet z Etki bym wyciagnal te katalogowe 125 km/h:)u nas niewiele lepiej,tez zimno i wietrznie-chiba zima nadciaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 No tak mi zawialo ze dwa posty przez przypadek umiescilem ;) Prosze Szanownego Moda o usuniecie jednego z powyzszych postow i tego przy okazji tesh:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 23 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Ciag dalszy KGBowania... pewne zrodla donosza iz Anetka laczy sie za pomoca neostrady, ma Windows XP oraz korzysta i Internet Explorera 6.0 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manetka Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Ciag dalszy KGBowania... pewne zrodla donosza iz Anetka laczy sie za pomoca neostrady, ma Windows XP oraz korzysta i Internet Explorera 6.0 :mrgreen: :evil2: oooooooooooooooo...............Tyyyyyyyyyyyyyy..................no tak........zajc miał rację!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) aż się boję co będzie dalej!!!!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi