krzysiek_1234 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Cześc. Kupiłem jakieś 2 tygodnie temu Kawasaki Kdx 125. I mam z nim pare problemów, mianowicie chodzi o to że, - Nie równo chodzi na biegu jałowym- Bardzo długo spada z wysokich obrotów- Przy nagłym dodaniu gazu, dławi się na ułamek sekundy i potem idzie normalnie- Mam gaźnik keihin > czy jest to orginalny gaźnik w tym moto? i gdzie w nim znajduje sie dysza od miesznaki paliwo-powietrze (może jakieś foto) jeśli można-zamierzam odłaczyc dozownik, gdzie jest rurka dająca olej do gaźnika, czy jest ona wciśnięta w kruciec ssący?- W dozowniku mam olej chyba do kartingów ale ma dziwna kąsystence [kisiel] - Posiadam up'sy, którędy ewentualnie można w nich zmienic olej bez rozpoławiania ich?Z góry dzięki za odpowiedzi!! PZDR Sorrki, znowu napisałem w machanika 2t ;) . Chciałem zrobic ten temat w motocross itp. Jeszcze raz przepraszam :icon_razz: .Temat do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi