michal_dh Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Wlasnie przed chwila mialem dodac ten link co o nim myslicie:) ? czy przypadkiem nie za tani jak na exc 380 ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 moze nie jest taka jest autentycznie, te motocykle stoja tak tanio na rynku poniewaz nikt nie chce tego kupowac ze wzgledu na moc,ktora ciezko wykorzyctac w 50%, a inna sprawa to jest to ze sa drogie w eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Coś nie tak musi być, bo naprawde ta cena jest bardzo niska i jeszcze pisze że ma papiery i jest zarejestrowany. Jakiś wałek musi być, a czy w ogóle w 98 robili 380? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Robili :biggrin: ten z linku musi miec cos zwalone no bo za mala ta cena i wogole ladnie wyglada ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Robili :biggrin: ten z linku musi miec cos zwalone no bo za mala ta cena i wogole ladnie wyglada ......a dzwoniles pytales sie widziales nie rozumie cie moze kolo ma kase i chce sie go pozbyc spoko motorek tylko ze 2t w tej pojemnosci hehe powodzenia jaja z tytanu i cysterna na holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Boze tylko sie pytam z ciekawosci ;) nie mam zamairu kupic tego wiec po co mam dzwonic a pytam sie bo taka cena zuca sie w oczy jak na taki motor :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M332358A co myslicie o takim sprzęcie?Wydaje się że, tami ale to już sie okazuje na miejscu. trochę zapuszczony, bardzo kłuje w oczy spawany i pomalowany chrom spreyem dyfuzor Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Czy to prawda ze ten motor to walek i lepiej sie od niego z daleka trzymac :icon_biggrin: ? CHodzi o aprilie rx 125 98` http://moto.allegro.pl/item150107261_april...na_allegro.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Było już o tym na forum dużo...i nie kupuj lepiej tego. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Czy to prawda ze ten motor to walek i lepiej sie od niego z daleka trzymac :notworthy: ? CHodzi o aprilie rx 125 98` http://moto.allegro.pl/item150107261_april...na_allegro.html Najpierw była na allegro jako nowo sprowadzona. Niby nic do zrobienia. Kilka osób ją oglądało i okazała się padaczką. Między innymi plastiki są chyba od RX50, wahacz spawany. Potem na kolejnych aukcjach napinane było, że jest po założeniu tuleji, nowego tłoka i chyba korby - stoi nadal.Może i koleś coś tam przy niej i grzebał. Jeśli masz blisko można sprawdzić, ale wydaje mi się że to tylko dla picu napisane, a sprzęt jest jaki był - czyli lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 . Między innymi plastiki są chyba od RX50 na pewno owiewki te koło baku i ta od przedniej lampy nie są od RX 50 :offtopic: w 50 są nieco inne :) ale błotnik przód i tył mogą być od rx50.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Najpierw była na allegro jako nowo sprowadzona. Niby nic do zrobienia. Kilka osób ją oglądało i okazała się padaczką. Między innymi plastiki są chyba od RX50, wahacz spawany. Potem na kolejnych aukcjach napinane było, że jest po założeniu tuleji, nowego tłoka i chyba korby - stoi nadal.Może i koleś coś tam przy niej i grzebał. Jeśli masz blisko można sprawdzić, ale wydaje mi się że to tylko dla picu napisane, a sprzęt jest jaki był - czyli lipa.No wlasnie nie ma blisko i dlatego pytam , z wygladu nawet fajny motorek ale jak padaka to ja dziekuje za taki ..... :icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sillyboy Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 A ja się pochwalę wyrwałem ktm lc2 z 1996 za 3500 :notworthy: :crossy: i tylko plastki mogły by być w lepszym stanie...Rozejrzyj się w pobliżu na pewno ktoś ma jakąś maszynę do sprzedania...ja tak zrobiłem i nie narzekam... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Watpie zebys za 5kz kupil dobrego crossa badz hard enduro, a jesli kupisz to zjechanego i bedziesz mial wiecej zmartwien niz porzytku. Pozatym pamietaj o kosztach utrzymania. Spalanie (mojego EXC) oscyluje w okolicach 10l. Koszty utrzymania tez nie male. Jest troche na 4um o kosztach wiec proponuje uzyc opcji SZUKAJ. Mysle ze za ta kwote powinienes popatrzyc za zwyklym enduro np. LC, DR, WRE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 jest jeszcze dr350 w wersji wyczynowej Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi