boomer5 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 siemka kumpel chce kupić moto a Ja mu pomagam szukać itp. chodzi nam o jakąś "sete" w miare młodą i do 6000zł. co myślicie na temat tej Yakuzy?? : http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=63127 albo jak macie coś ciekawego (cross) najlepiej CR lub YZ to dajcie znać, na allegro jestem na bierząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 ale co ? niby ze przegrzał na wodzie i uszczelka poszła ?? ja raz tak zagrzałem ze skala sie konczyla i wskazówki nie było widać, zgasiłem, moto ostygło i wszystko było ok.... miałem zalane petrygo... yeraz też mam petrygo... kolega ma rm 125 do sprzedania w świetnym stanie technicznym :( ale rok 91 :crossy: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi