Qóba Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Mam 176 cm wzrostu ;)Wcale nie jest takie małe jak sie wydaje na fotkach.Trochę źle sie siedzi jak nogi trzymasz na podnóżkach, mogły by byc one z tyłu albo w niższym miejscu :) To taka zabawka żeby sobie skoczyc na parking polatac albo dojezdzac tym do babci :) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 mam 188 i na stelli siedzę w ten sam sposób :buttrock: wsadzę silnik z bandyty600 i będzie git :icon_razz: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Nie no ogolnie zabawka jest fajna, jezdziłem na podobnym w lato na parkingu :icon_question: i mi sie spodobało :icon_question: Na zime w sam raz, planuje jeszcze kupic jakis rozwalony sprzet żeby było co robic :) Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 pytanie z innej beczki :icon_exclaim: : to jest 50ccm czy jakiś mniejszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi