Litrus Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) widze ze jestes bardzo cwany a ja ci powiem ze jestem dyslektykiem pewnie mi nieuwierzysz ale to juz nie mój problem....powiedz jeszcze ze miałes same 5 z tych dyktand!! :banghead: ciekaweeeeee :banghead:Nas to wszystkich WALI ze masz dysleksje czy tam inne dys-mozgowie ... poprostu kontroluj sie bo az oczy kluja jak to sie czyta !I nie wymadrzaj sie ! Hikor jest dluzej na forum i on napewno wie lepiej od Ciebie jak byc powinno !Koniec offtopu ! Pozdrawiam Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Litrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emiel3 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Nas to wszystkich WALI ze masz dysleksje czy tam inne dys-mozgowie ... poprostu kontroluj sie bo az oczy kluja jak to sie czyta !I nie wymadrzaj sie ! Hikor jest dluzej na forum i on napewno wie lepiej od Ciebie jak byc powinno !Koniec offtopu ! Pozdrawiam wie lepiej bo jest dłuzej....mam to wszystko w dupiechcialem sie dowiedziec co jest z tym pierrr hamulcem a tu takie wielkie ALE sie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 jusz ci przecież powiedzial ktos co masz zrobic masz sprawdzic luz na zaciskah po drugie mosisz dokladnie wrzystko wyregolowac i odpowietszyc a jak nie to terz morze byc jorz starta tarcza chamolcowa albo klocki na wykonczeniu a jak nie to tez wymien plyn morze terz to byc spowodowane zatloszczeniem tarczy chamolcowej P.S. Mas obszerna dupe :P POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 jusz ci przecież powiedzial ktos co masz zrobic masz sprawdzic luz na zaciskah po drugie mosisz dokladnie wrzystko wyregolowac i odpowietszyc a jak nie to terz morze byc jorz starta tarcza chamolcowa albo klocki na wykonczeniu a jak nie to tez wymien plyn morze terz to byc spowodowane zatloszczeniem tarczy chamolcowejP.S. Mas obszerna dupe :) POZDROzaraz Ci napisze zebys poprawil pisownie ^^ co za ludzie ...Ja mysle ze spokojnie mozna zamknac ten temat bo nic nie wnosi ciekawego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi