JareG Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 .. w kasku Shoei J-Gear L ? A dokladniej, jak oddzielic szybke od tych plastykow, ktore ja 'mocuja' do kasku, i dzieki ktorym jest mozliwosc jej podnoszenia..?Te w/w plastyki trzeba przykrecic do helmofonu, sa srubki etc. (nota bene sa 2 srubki, IMO przydalyby sie jeszcze 2 - w sumie sa 4 otwory montazowe na kasku :biggrin:) Kupilem ten kask dla mojej lepszej polowy, w stanie bdb za smieszna kase (50 zl) - ino szybka jest oddzielnie, fuck :icon_biggrin: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 .. w kasku Shoei J-Gear L ? A dokladniej, jak oddzielic szybke od tych plastykow, ktore ja 'mocuja' do kasku, i dzieki ktorym jest mozliwosc jej podnoszenia..?Szybka juz zamontowana, bylo to tak proste, ze az mi glupio :D Kupilem ten kask dla mojej lepszej polowy, w stanie bdb za smieszna kase (50 zl) - ino szybka jest oddzielnie, fuck :).. a kask okazal sie byc minimalnie za maly - moja luba piszczy, ze za nic patrzalkow nie moze zalozyc, a sam helmofon ja uciska :) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Szybka juz zamontowana, bylo to tak proste, ze az mi glupio :D.. a kask okazal sie byc minimalnie za maly - moja luba piszczy, ze za nic patrzalkow nie moze zalozyc, a sam helmofon ja uciska :)Hehe, masz dylemata :D Musimy się spotkać na wymianę, bo mojej kupiłem nieco za duży i narzeka, że jej lata na głowie jak pusty garnek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Musimy się spotkać na wymianę, bo mojej kupiłem nieco za duży i narzeka, że jej lata na głowie jak pusty garnek :clap:Ten moj Shoei to S-ka, przynajmniej taka nalepka na nim sie poniewiera.. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 No właśnie, nalepka...Na moim też jest rozmiar S, ale mi się wydaje, że to jakieś duże S albo nawet M.Na szczęście mam jeszcze nastoletnią córkę i na nią pasuje, a co najważniejsze, podoba się jej :icon_biggrin: Teraz mam nauczkę, żeby kupować po przymiarce a nie wysyłkowo /allegro/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi