Mrówa Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Did 219fts ma oznaczenia na kazdym ogniwie. Taki zakupiłem w larssonie - pisze o nim w poprzednim moim poscie , więc taki bez oznaczeń wcale nie musi byc oryginalny. Oto cytat wiadomości z Motor-Land: "(...) Oryginalny łańcuch D.I.D. w rozmiarze 215 nie jest sygnowany za wyjatkiem ogniwa łączącego PL .Łańcuch powinien być zapakowany w oryginalne opakowanie z instrukcją montażu i warunkami gwarancji (...)"Gdzieś mi się obiło o uszy, że 219 również nie ma, ale wiemy, że 215 jest bankowo pozbawiona oznaczeń. W końcu to poważna firma Motor-Land - oficjalny importer DID. Pozdro! Edytowane 20 Lutego 2007 przez Mrówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 qpa - 1472292 . 4 zabki od konca to nie tak zle , mysle ze jeszcze sezon polata. M - to Tourmax - zakladany fabrycznie do Japoncow , tani i do bobry lancuszek , ja dalem za DID-a ASDH 350 zl , ale co z tego jak po 3 tys km jest wyciagniety prawie do granic serwisowych :/. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi