jasiu Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Witam Wszystkich!Czy warto kupić tajwańskie amortyzatory (tył) do ETZ i czy podejdą one do Tropa? Na długość powinny pasować, zagadka jest tylko z otworami czy nie będzie z tym problemu?! Kosztują 140 zł i nie wiem czy są one coś warte?! Pozdrowiena! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 ja kupowalem wlasnie amory od etz za 120 zl chromowane z regulacja do simsona ... do simsona schwalbe podpasowaly bez problemu ... ogolnie bylem z nich zadowolony ... w miare dobrze tlumia i mozna sobie twardosc ustawic ... dobra jakosc za ta cene ... ogolnie polecamNiewiem czy bedzie pasowac do trophy ... sprawdz jaka szerokosc w gornej i dolnej czesci przy mocowaniu masz w starym i zmierz w nowym... powinno pasowacPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Mam Tajwańskie w Simsonie takie same były do ETZ więc powinny i do trophy pasować. Mają 5 stopniową regulację. Ja zrobiłem na nich 8tys. km i jak narazie wszystko jest ok. Polecam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek89 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Tajwanskie oznacza ze sa oryginalne, bo fabryka przeniosla sie z niemiec do tajwanu(tania sila robocza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi