math1982 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Witam. Mam dr 125 ale sprzedaje bo juz za slaba, na wiosne bedzie klr 250 albo dr 350:) :icon_mrgreen: Sa jacys chetni do wspolnego smigania po lasach polach bezdrozach...? Edytowane 6 Grudnia 2006 przez math1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Ja jestem też z lubina. Ale to jakbyś raczej chciał polatać po szosach lub jakiś mini stuncik :icon_mrgreen: Edytowane 6 Grudnia 2006 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Phi :banghead: Tylko enduro, ew. cross Edytowane 7 Grudnia 2006 przez math1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilbo_Bagins Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Witam,Jestem z Lubina i z chęcią pośmigam z Tobą po lasach i bezdrożach z tym, że ja jetem dopiero początkujący.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi