damian-kmx Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 w koncu mozesz sie zapisac do clubu motocrossowego tylko chyba musisz miec swoje moto, nie wiem dokladnie jesli niegdy nie miales do czynienie z motorkami to radzilbym ci na poczatek jakas sete crossowa np. cr,yz,sx czy kx jak wiekszosc forumowiczow, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 polska to duży kraj... jakbys chcial w kujawsko - pomorskim to znajomy jest zawodnikiem i sprowadza moto ma cala game od wyboru do koloru moge cie skontaktowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 http://moto.allegro.pl/item144927342_kawas...per_okazja.htmljesli masz 16 lat i nie więcej jak 80 kg to bierz cos w tym stylu Ja nie jeździłem w wieku 8 lat ćwiarą po polu ale i tak uważam że kupowanie za małego motocykla to pomysł średni. Dla 16latka taki motor jest gabarytowo za mały. Moc na początek jest okej ale co z tego jak się noga pod kierownicą nie mieści?Moc jaką dysponuje 125 wcale nie zabija. Nie popadajmy w przesadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ja nie jeździłem w wieku 8 lat ćwiarą po polu ale i tak uważam że kupowanie za małego motocykla to pomysł średni. Dla 16latka taki motor jest gabarytowo za mały. Moc na początek jest okej ale co z tego jak się noga pod kierownicą nie mieści?Moc jaką dysponuje 125 wcale nie zabija. Nie popadajmy w przesadę. moze najlepszym pomyslem byloby wstawienie w rame 125 silnika 85 jednak tak do przemyslenia róznica w wysokosci siedzenia 85 i 125 wynosi 7 cm, róznica wagi wynosi 19 kg ...dalej uwazasz ze to przesada ???niech kupoi na 1 sezon potem moze pchnac i kupic wiekszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Jezdzenie motorem nie jest owiele trudniejsze niz chodzby skakanie na rowerze co tez robie :) moze popytaj swoich kumpli czy nie maja jakiegos motorka czy cos na ktorym bys sie nauczyl podstaw nastepnie mysle ze wystarczajacym i optymalnym rozwiazaniem byla by jakas seta cr,kx,yz nie jest moc zbyt ogromna :) triki w motorze sie latiwej robi bo masz duze siodlo a w rowerze jaks spadniesz na dupe to boli albo siodelko lamiesz :icon_razz: pozdro Edytowane 5 Grudnia 2006 przez michal_dh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ja polecałbym 125 Exc i gwarantuje Ci że mocy Ci nie zabraknieChciałbym dodać że możesz zrobić sobie prawo jazdy kat A1 i śmigać nim legalnie po drogach publiczynch.POzDro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ja jak większość forumowiczów.. Jakąś 125 , czy to będzie cross czy enduro to już Twój wybór :) Jak dla mnie to EXC 125 będzie idealne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOPE Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 A po ile chodza EXC 125 2002-2003? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) http://www.moto.allegro.pl/search.php?cate...&category=18447 Panowie a jest w polsce takie cos jak wyporzyczalnia motocykli, lub szkola? Chodzi o to ze chce sie nauczyc jezdzic a nie mam pomyslow gdzie to moge uczynic http://www.tnt-motocross.pl/klub/article.php?aid=37 Edytowane 6 Grudnia 2006 przez eloelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz_131 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Witam, na następny sezon chciałbym kupić swój pierwszy własny motocykl. Wcześniej już coś jeździłem i robię kategorie A2 mam 18 lat. Interesuje mnie jazda Supermoto oraz enduro. Zastanawiałem się nad KTM EXC-F 250 4t na wtrysku lub KTM EXC 125 2t. Max co mogę wydać to około 18k PLN na sam motocykl. Wiem że do enduro lepsze będzie 2t a na supermoto 4t. Będę jeździł tak 60% supermoto 40% enduro. Co będzie lepsze na pierwszy motocykl 2t czy 4t ? Nie chodzi mi tutaj o koszty serwisowania i utrzymania. Z góry dzięku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi