pepe Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 A żal tym większy, że ja się zaraziłem tym od Pepe stanowczo dementuję, żebym zaraził JACKA czymkolwiek. Badam się systematycznie co 2-3 miesiące i zdrowy jestem bezapelacyjnie. Co do upadku tematu to myślę, że nie jest tak źle. Każdy, kto kiedykolwiek oddał krew na konto MBK 777 jest zapisany w RCK-u "dożywotnio" i oddając krew zasila jego konto. Co do szkoleń robionych przy okazji MBK to niestety Florek ma rację. Po prostu nie było chętnych :( . Ale też nie ma co się załamywać, od czasu powstania pomysłu MBK powstały inne ciekawe przedsięwzięcia: Motoserce, Motopozytywni. Jak mawiał Boguś L. w Psach: " Dla mnie to szczyt możliwości a dla nich normalna praca". To trzeba popierać, bywać, uczestniczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 PEPE - i co z tego że oddaje do MBK 777??? tej krwi z tamtąd nie można odpisać w razie potrzeby, zajmuję się zbiórkami regularnie co 4 tygodnie!!Napisałem Ci prv ale brak odp.Jak ktoś może mnie poinformować na temat tej akcji, bo sam już zacząłem rozmawiać na saskiej to proszę tel na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi