kornol Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkorwas Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Swietny motorek :( gratulacje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Oczywiście gratuluję motocykla i bardzo jestem ciekawy jak on wygląda. Wrzuć jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco27 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Oczywiście gratuluję motocykla i bardzo jestem ciekawy jak on wygląda. Wrzuć jakieś fotkiHej Fotki zalacze w nastepnym tygodniu bo wracam do Polski I dopiero zrobie fotki Pozdrawiam Marcin ps Motorek mozna znalesc na stronach husqvarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Z tego co widze to jakies supermoto?Jest w pytkie...:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 nozajekurwabiste! a na zywo wyglada jeszcze lepiej niz na pic :) gratka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Wypas moto. Jestem ciekaw jak się lata na supermoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi