Skocz do zawartości

Szukam dobrej duszyczki

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie wiekszosc slyszala, ze dolar BARDZO staniaj i chce skorzystac z tej okazji. Szukam jakiegos osobnika, ktory moglby zamowic na amerykanskim ebayu konkretne akcesoria. Pieniadze chcialbym wplacic na konto przed zakupem, bez obaw, ze pieniadze wsiakna, wiec wolalbym, zeby byla to osoba z jakims stazem i "renoma" na tym forum.

Pozdrawiam i prosze chetnych o kontakt.

Pewnie wiekszosc slyszala, ze dolar BARDZO staniaj i chce skorzystac z tej okazji. Szukam jakiegos osobnika, ktory moglby zamowic na amerykanskim ebayu konkretne akcesoria. Pieniadze chcialbym wplacic na konto przed zakupem, bez obaw, ze pieniadze wsiakna, wiec wolalbym, zeby byla to osoba z jakims stazem i "renoma" na tym forum.

Pozdrawiam i prosze chetnych o kontakt.

Kosa załóż soibe konto i problem będziesz miał z głowy...

Kurczaki, kriters. Mam konto na PayPal'u i mojej debetowki nie da sie zarejestrowac. A co do przelwow, to mam Vise Electron, a na ebayu zycza sobie glownie Master Card lub inne.

Wykup sobie eKarte w Mbanku, albo vise electron w inteligo.

Obie powyższe karty mają tzw status karty wirtualnej i zapewniają dużo większe bezpieczeństwo od kredytowych. Działają spokojnie w paypalu. Sprawdzone.

Pozdrawiam

Kurczaki, kriters. Mam konto na PayPal'u i mojej debetowki nie da sie zarejestrowac. A co do przelwow, to mam Vise Electron, a na ebayu zycza sobie glownie Master Card lub inne.

Etam, pitolisz :buttrock:

Jakos z UK mozna kazda karte zarejestrowac w Pay Palu i jest git.

Z USA tez kupowalem :icon_mrgreen: :buttrock:

ISRA: 27062
SREU: 614

Wykup sobie eKarte w Mbanku, albo vise electron w inteligo.

Obie powyższe karty mają tzw status karty wirtualnej i zapewniają dużo większe bezpieczeństwo od kredytowych. Działają spokojnie w paypalu. Sprawdzone.

Pozdrawiam

Dzieki, sprobuje.

Etam, pitolisz

Z USA tez kupowalem

Tak, zmyslilem to sobie. Masz racje.

Jak kupujesz na amerykanskim Ebayu to sprzedawca podaje koszty przesylki do roznych krajow a jak nie ma podanej kwoty to trzeba zapytac.

Ze stanow do UK koszt jest 25$ za duza paczke. Idzie okolo 2-3 tygodni :clap:

ISRA: 27062
SREU: 614

Etam, pitolisz :)

Z USA tez kupowalem :) :)

A jednak nie pitoli. Są firmy, które nie rejestrują kart z polskim pochodzeniem. Doświadczyłem tego przy załatwianiu wyjazdu do USA tego roku. Nie wszędzie działała moja kredytówka, mimo, że jest :wypukła".

Pozdrówka