mucha Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Witam Jakiś miesiąc temu zakupiłem powyższą UTIK'ę (roz. XL).Przy moim 190 cm'ów XL'ka leży wygodnie...fajnie dopasowana - raczej nie posiadam jeszcze 'bębna :buttrock: Decyzję o zakupie buzera podjąłem po pożadnym szlifie i liczeniu żeber (czy aby wszystkie sztywne :biggrin: ) i jak na razie jestem zadowolony (bo je mam na miejscu :cool: ) Jednakże nie jest aż tak 100% różowo .... jest w nim gorąco (UTIKA) ... mimo temperatur póżno jesiennych po założeniu powyższej 'zbroi' okazuje się ,że może ona zastąpić idealnie ubranie 'wewnętrzne' (wystarczy T-shirt). Aż strach pomyśleć co będzie latem :) Wykonałem może jeden mały lot przez kierę jak i mały szlifik leśno błotny i ochraniacz sprawdził się w 100%. Polecam więc go (UTIKA) .... ale na jesienno zimowe słoty :icon_biggrin: PS. Wykonanie jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 http://www.forfin.pl/Buzer_Acerbis_Proton,p101.html co sądzicie o tym buzerze?? Miałem kupić od kwasa ale ponoć nie miał, a wczoraj sprzedał takiedo no feara, koledze mojemu, wiec nie wiem czy bedzie miał na początku stycznia jak mówił, dlatego pytam o tego acerbisa, cena to 280 zł, co sądzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 dobry buzer mialem taki ale wyroslem, obojczyki uratowal nie raz. Teraz niszczy go Enduroboj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 dobry buzer mialem taki ale wyroslem, obojczyki uratowal nie raz. Teraz niszczy go Enduroboj. A teraz w jakim latasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 siemka, co sadzicie o tym http://allegro.pl/show_item.php?item=149362259kupilem to od Kwasa oczywisice nie za ta cene co jest na aukcji tylko za 600zł :Dpzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 teraz latam w polisporcie takie samo co progrip, sinsalo i fly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 a nie wiecie moze gdzie mozna kupic buzer axo dobermann roz XL bo wszedzie sa tylko l moj kolega ma l i powiedzmy jest dobry ale przydalby sie minimalnie wiekszy , przeszukalem neta i nigdzie nie znalazlem ( w gre wchodzi tylko polska ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 teraz latam w polisporcie takie samo co progrip, sinsalo i fly. różnica chyba jest?? w jakości i wygodności?? duża?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 nie ma. To sa inne modele wiec jak proton i bomber na tej zasadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 nie ma. To sa inne modele wiec jak proton i bomber na tej zasadzie. Wiem wiem... w sumie racja proton bedzie lepszy, ale chciałem wiedzieć ogólnie czy dużo wygodniejszy, solidniejszy od tych tańszych i niższych o klase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 uwazam ze bomber jest lepszy, poniewaz te plytki na obojczykach odstaja od ciala przez co jest wieksza droga na wyhamowanie, przed uderzeniem w cialo. Tak samo jest w moim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 http://www.motorcycle-superstore.com/item....=208&division=2 co sądzicie o tym buzerze?? miał ktoś z was do czynienia z nim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Jak już od dawna wiadomo firma Thor robi świetne i bardzo dobre jakościowo rzeczy,ale ten buzer mi jakoś dziwnie wygląda. Może dlatego,że ma strasznie małe ochraniacze barków.. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Jak już od dawna wiadomo firma Thor robi świetne i bardzo dobre jakościowo rzeczy,ale ten buzer mi jakoś dziwnie wygląda. Może dlatego,że ma strasznie małe ochraniacze barków.. :bigrazz: Własnie wiem, ze ma małe ochroaniacze an barki, ale cena w sklepie 466 zł to musi z czegos byc, chyba ze to pzrez markę :notworthy: Nie no za dobrą kase moge go miec i mysle własnie, wole np no fear, albo fox'a, ale chyba niebedzie dostępnych wiec pozostaje mi tylko ten thor, czekam na jakies info o nim pzdr :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) To jest buzer do freestylu lub do moto crossu na wysokim poziomie. NIe krepuje ruchow a wciaz chroni. Nate Adams i Jeremy Stenberg takich uzywaja. Ja bym ci radzil cos z wiekszymi ochraniaczami na barki. "Racing Motocross and Supercross requires a different approach to roost protection than off-road riding..." Edytowane 13 Grudnia 2006 przez Tomski_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi