MOTOOOCROSS Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 MAM YAMAHE DT 125 I MAM ROZEBRANY MODUŁ WIE KTOS MOZE CO ZROBIC ABY ODBLOKOWAC ??PROSZE O POMOC?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 MAM YAMAHE DT 125 I MAM ROZEBRANY MODUŁ WIE KTOS MOZE CO ZROBIC ABY ODBLOKOWAC ??PROSZE O POMOC?? :DHej. A powiesz mi z jakich elementów jest zbudowany ten modół? A najlepiej jak zamieścisz zdjęcia. Szczerze mówiąc to nie mam wiedzy na temat odblokowywania modółów ale bardzo ciekawi mnie jego budowa. A myśle że ludziom którzy mają taką wiedzę też przydałyby sie zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOOOCROSS Opublikowano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 OKI JURO WYSTAWIE FOTKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 OKI JURO WYSTAWIE FOTKIA jakby to był prosty układ to byś sie mógł nawet pokusić o rozrysowanie schematu na kartce papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Hehe gdyby byl prosty najprawdopodobniej sam by go probowal odblokowac metoda prob i bledow :banghead: Z fotki pewnie i tak niewiele bedzie widac chyba ze bedzie wysoka rozdzielczosc :banghead: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_k Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Jaki to rocznik? W 1990r i młodszych były cyfrowe (skomplikowany kształt charakterystyki wyprzedzenia zapłonu). Dodatkowo moduł steruje serwem i moze w nim jest problem (nie działa lub złe ustawienie).Czy blokada jest od strony modułu (skąd pewność), czy robiłeś pomiary charakterystyki wyprzedzenia, czy granica obrotów jest na tym samym poziomie bez obciązenia i na obciążonym silniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi