Marcel RX Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Motor po odpaleniu gaśnie gdy wrzucam bieg/Silnik chodzi dobrze/wkręca sie na obroty wszystko ok/Ale po wrzuceniu biegu na sprzegle gasnie...czekam na wasze odpowiedzi co to moze byc;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Czujnik od stopki. Bardzo częste w klr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Czujnik od stopki. Bardzo częste w klr.widze ze masz pojecie o motorkach a mam pare pytan: 1 mam dominatora to moj 2 domin i ten ma takie cos kolo rozrusznika obok cylindra moj pierwszy dominator tego nie mial do czego to sluzy i co to jest dodaje fotke na ktorej to widac http://img294.imageshack.us/img294/6753/m3246004jy5.jpg 2 dominator chodzi super jest OK ale mam "chrapke" na suzuki DR650 rse i teraz o co chodzi, domin jest mocny i w ogole a jak to jest z suzi tez sie tak zbiera wiem trzeba trafic na model... ale tak z doswiadczenia co ma lepsze osiagi co jest wygodniejsze i zwinniejsze w drodze w terenie, dobre poruwnanie tych 2 motorow najlepiej od kogos kto takie 2 mial pozdro z gory Ninja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 w enduro czujnik stopki to nieporozumienie :D.Pozbac sie go bo tylko klopoty bedziesz mial , te kable co do niego ida musza byc zwarte ze soba. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 tez tak miał mój stary w KLR-ce , po wywaleniu czujnika brak kłopotów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Spoko spoko utwierdziliscie mnie w tym ze to wina wlasnie tego czujnika:D:D Dziex pozdro:) :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi