cypherius Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Chcialbym zrobic za niedlugo ( jak skoncze Jawke Mustanga) motoryne z wiekszym silnikiem. Co byscie polecali drodzy 4rumowiczowie ? Chodzi mi o cos niedrogiego (limituja mnie koszty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Jak już chcesz wsadzać silnik do motoryny do simka. Od WSKI i MZ-tki taka fura nie bedzie stabilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 14 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 nie chodzi za bardzo o stabilnosc - chodzi o inwencje tworcza :-) chce zrobic takiego malego potworka :-) moze jakies inne propozycje ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Jak ograniczają cię koszty to pewnie najlepiej silnik od wuechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 jeśli masz trochę kapuchy to najlepiej kupuj od Etki 150 i będziesz miał wyjebańca w motorynce większego niż w normalnych Mz :( :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Lepiej od Etki tylko nie wiem czy nie będziesz musiał wzmocnić ramy, ale myslę że to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Ja bym tam celował w jakiś silnik od japońca 50 lub 80ccm (np. z Hondy MBX80), tylko musiałbyś jeszcze chłodnice doczepić itd, ale nie tylko miałbyś full powera , to jeszcze by to bylo w miare stabilne (ten silnik jest lżejszy od np. takiego z MZ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Słyszałem że silnik 3biegowy od SHL M11 175ccm całkiem nieźle się spisuje w motorymce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 20 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2003 WSK 125 ten silnik jest the best! mój kumpel ma, załozył sobie na kole zebatke delikatnie mniejsza od koła motoryna wycaga ze 65kmh ale na drugim i trzecim biegu waczysz zeby sie na niej utrzymać! jak chcesz to mam z nią film jak pali gume i takie inne pierdoły! zapraqszam na gg!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi