motomanka Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 gdzie?? o której??.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzola Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Hej! Ja bym moze jutro wpadła na jakieś spotkanko integracyjne :icon_biggrin: p.s. widze że coraz więcej nas tu przybywa -oby tak dalej :biggrin: Pozdrawiam :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 KTO MA CZAS I OCHOTĘ SIE ZINTEGROWAĆ JUTRO tj. PIĄTEK 9.02.2007 !!!!!! ???? Jak nie pójdę w sobotę do roboty, to się piszę na obalenie paru browcców (i nie tylko) w Żelaznej (i nie tylko) ;) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manon Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) hej !!! Ja tez bede na 100% tylko gdzie i o ktorej ?Po 20:30 jestem wolny jak sanki w maju takze dolece:) P.S. Browar jak nie mozesz piwa to soczka sie napijesz:P Edytowane 8 Lutego 2007 przez manon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) Ja też się piszę :banghead: Będę oblewać powrót do zdrowia, hopefully... Kończę o 20:00 a do Rynku bardzo niedaleko z pracki mam :icon_mrgreen: Więc jeśli tylko moja smocza połowa będzie mogła się zjawić to ja też na 100% będę :flesje: :cool: :icon_mrgreen:Pozdro i, miejmy nadzieję, do zobaczyska jutro! Edytowane 8 Lutego 2007 przez Violet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Nio to super:) Jutro piwkujemy:P, Draco ja w sobote też do pracy ale piwka w takim towarzystwie nie odmówię :biggrin: (z umiarem ...niestety hehe) Więc, jako że Browar zapodał date więc poda i miejsce i czas (osobiście murphy'sa bym obalił :P) P.S. Browar jak nie mozesz piwa to soczka sie napijesz:PMoże to moderatorzy usuną zanim to Browar zobaczy hehe, jak go poznasz zobaczysz że na świecie jest pare rzeczy, których Browar nie odmawia a wśród nich modlitwa i piwo hehehe Cieszam się i napewno stawiam !!! :flesje: :biggrin: :flesje: P.S. odnośnie tego co napisałem .....Cieszam się i napewno stawiam !!! Chodziło mi, że się stawię na spotkanie a nie że stawiam w pubie bo milionerem jeszcze nie jestem!!! A znając niektórych to by mnie potem ciągnęli za słowa napisane :P PZDR do jutra :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 czyli co? 20:30 gdzie? art-cafe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 P.S. Browar jak nie mozesz piwa to soczka sie napijesz:P Hehehe dobre dobre !!! :clap: :biggrin: oj manon :biggrin: żartowniś z Ciebie!! ,,.,. Ja dolanczam do grupy Pracującej w sobote ... (i to od 7 rano) .. więc mogę walnąć góra 6 piw co bym rano jakoś wyglądal :buttrock: Godzine podam popoludniu a miejsce spotkania RYbnik pod Ratuszem ;) :flesje: :buttrock: Pozdro i do zobaczyska!! Ps. Cieszy mnie że coraz wiecej nowych pysków sie tu pojawia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 [..]Godzine podam popoludniu a miejsce spotkania RYbnik pod Ratuszem :D :flesje: :P [..]nie ja chce abyscie mi podali miejsce pobutu, bo nie wiem czy wyrobie co do minuty, bo bede szła prosto z treningu, chyba z emnie sms poinformujecie gdzie siedzicie 507680235 :smile: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 nie ja chce abyscie mi podali miejsce pobutu, bo nie wiem czy wyrobie co do minuty, bo bede szła prosto z treningu, chyba z emnie sms poinformujecie gdzie siedzicie 507680235 :) :buttrock: 99% Żelazna :biggrin: chyba , że są inne propozycje ... ale skoro nie ma to Żelazna :flesje: :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 20:30 żelazna? czy pod ratuszem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzola Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) hej nie ma to jak piątkowa integracja :banghead: :banghead: -ja raczej będe.Widze że nie ma szczegółów odnośnie miejsca zbiórki, więc wychodze z założenia że jak Was nie zobacze pod ratuszem to poprostu wchodze na pewniaka do Żelaznej :icon_mrgreen: .....no a ewentualnie jak Was nie będe umiała znależć to zadzwonie. pozdrawiam i dozobaczonka :notworthy: Edytowane 9 Lutego 2007 przez dzola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 !!!!!!! 20.00 SĘKATA CHATA (NAPRZECIW CAMPUSU) !!!!!!!! ps. przepraszam ze tak pozno ale dopiero co wrócilem do domu ... i lece eee do baru !! do zoba !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 no to szkoda ze nikt nie zostawil swojego tel :icon_twisted: ja byłam no ale co długo mam stac i wypatrywac tych co nigdy ich na oczy zech nie widziała??.. bez sensu :icon_twisted: szkodaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 No ja też nie dotarłam, ale zgoła innych powodów... Jednak choroba nie powiedziła jeszcze ostatniogo słowa, więc postanowiłam pojechać prosto do mojej chatynki i jeszcze się nieco pokurować. Juz nic nie obiecuję, ale postaram się być za tydzień :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi