Nikodem Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Draco chyba sobie sami na piwo skoczymy bo cisza my już po sesji :cool:) PS DL-a nie sprzedałem i tylko ja wiem dlaczego :buttrock:) ale cicho sza. Edytowane 8 Stycznia 2008 przez Nikodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Draco chyba sobie sami na piwo skoczymy bo cisza my już po sesji ;)) EEE nooo !! Ja chętnie się z kolegami wybiore !! Mnie też sesja nie dotyczy :flesje: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Draco chyba sobie sami na piwo skoczymy bo cisza my już po sesji :))Namówiłeś mnie :icon_mrgreen: :eek: :flesje: EEE nooo !! Ja chętnie się z kolegami wybiore !! Mnie też sesja nie dotyczy :crossy: :flesje:Browar - jak tam nowa bryka? Zaczyna juz rdzewieć? :buttrock: :lapad: Pozdroo :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Browar - jak tam nowa bryka? Zaczyna juz rdzewieć? ;) :D Pozdroo :smile: Draco ta puszka w ktorej mnie widzialeś na stacji to nie moja nowa bryka :D moja bedzie miala oficjalna premiere we wtorek :bigrazz: :D ;) .... a tak btw. narazie nie rdzewieje :flesje: POZDRO!! i do zobaczenia :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 EEE nooo !! Ja chętnie się z kolegami wybiore !! Mnie też sesja nie dotyczy :crossy: :flesje: Namówiłeś mnie :crossy: :clap: :flesje: Browar - jak tam nowa bryka? Zaczyna juz rdzewieć? :crossy: :biggrin: Pozdroo :smile: No to w piątek ? 19.30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Czolem! Tylko zamowic stolik, aby nie szukac knajpy na ostatnia chwile :icon_biggrin:.Ja bede :banghead:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 No to w piątek ? 19.30?W piatek to sie wybierzcie na zlot Pingwina w Bytomiu, daleko nie macie :icon_biggrin:W niedziele na rynku w Wodzislawiu ma byc jakies zbieranie datkow na WOSP przez motocyklistow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 nosz w kapsko dziuni ;) własnie skeślili mnie z listy studentów .... ,,,, deadline juz minął ... staram się jakoś to odkręcić ... więc weekend ostro biore się za poprawki do magisterki zeby mieć jakieś argumenty przed Panem dziekanem,,, :icon_biggrin: więc miłej zabawy .... bez Browara :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 No to w piątek ? 19.30?Jak dojadę na czas do Rybnika to będę ;) nosz w kapsko dziuni :banghead: własnie skeślili mnie z listy studentów .... Browar, może pojedziemy całą ekipą do dziekana i mu wyperswadujemy jego decyzję :lapad: A tak serio, nie daj się chłopie, walcz ostro :icon_biggrin: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 A tak serio, nie daj się chłopie, walcz ostro :clap: :icon_mrgreen: Walcze walcze! Trochę się uspokoiłem bo się dowiedzialem ze jak już mi promotorka walnie pieczątke i zatwierdzi prace ... wtedy płace 250 zł i wpisują mnie na liste studentów na czas obrony :icon_exclaim: więc nie jest tragicznie ...tylko wojsko mnie ściga :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 No to się pochwalę :icon_mrgreen: jak narazie wszystko do przodu, co do seminarium to promotor zkwitował mój pierwszy rozdział: "jeden z lepszy rozdziałów jakie czytałem" no to latam teraz dumny, choć na ziemię sprowadzaja mnie kolejne dwa zaliczenia w ten weekend i kolejny 2 rozdział :icon_mrgreen:.Browar...może poczekasz z obroną na mnie do czerwca?? POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Browar...może poczekasz z obroną na mnie do czerwca?? W sumie czemu nie ... tylko żeby się tak nie okazało, że to Ty będziesz jeszcze na mnie czekać :) ;) :P :icon_exclaim: bo jak się sezon zacznie to napewno pisać tego gówna nię będe :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 a ja sie w srode bede bronic :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 A ja nie :crossy:.:crossy: PSPowodzenia! :icon_question:Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 a ja sie w srode bede bronic :crossy: Nooo Manka !! Powodzenia !! Zbyhu dzięki za odwiedziny i oględziny puchy :icon_exclaim: :wink: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi