zbyhu Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Czolem! Ja!I moze MarianKa - juz mu proponowalem :icon_mrgreen:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Siema SIema !! Trzeba temata wyciągnąć bo zaginąl gdzieś w czeluściach popsutego forum :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: RYBNIK !!! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 HA!I zostalem sam w temacie Rybnika :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ekhmmm....ten....tego..... chciałem zapytać, czy ktoś z szanownych forumowiczów z ROWu wybiera się w czerwcu wraz z Tomkiem Kulikiem Ukrainę ;) Bo wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na to, że pojadę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Bardzo chętnie ... ale w czerwcu to mamy z Gochą za dużo wydatków ;) i zwyczajnie finansowo bym nie dal rady ... ... Superowej wyprawy życzę i niezapomnianych wspomnień ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Browar napisał: HA!I zostalem sam w temacie Rybnika :banghead: :cool: :) :buttrock: :buttrock: Nie no Browar nie zrobie Ci tego, TERAZ też jestem zgłaszam się po forumowej reanimacji. :biggrin: Draco ja jeszcze nie czytałem o Kulikowym wypadzie na Ukraine :crossy: , ale najgorszy jest termin bo czerwiec...nie wiem jak bedzie ze szkołą i z kasą! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Jutro Rynek godz.18 - jak kto ma ochote na piwko to można się zjawić :clap: większość osób będzie z mojej a zarazem Ynciola , klasy liceum :buttrock: ale to żadne spotkanie klasowe , tylko luźny wypad na miasto :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioblik Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Witam Wszytskich Ziomali i Ziomalki z Rybnika :cool: Pozdrawiam Was serdecznie Rybniczanie :clap: Bardzo tesknie za moim miastem i za motocyklowymi klimatami , aktualnie musze smigac po autostradach W UK a tesknie za "naszymi drpgami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam nową osóbke w naszym temaciku! Jak wpadniesz do Rybnika to skumamy jakieś piwko, pokażesz nam fotki asfaltu z UK, może nawet przywieziesz troche znam milion miejsc gdzie by sie przydał :icon_mrgreen: Pzdr do UK P.S. Zmykam teraz na uczelnie na jakiś egzamin czy cuś, a po powrocie ryneczek i piweczko :biggrin: do zobaczenia!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 I ja witam po reanimacji forum. Mialam trochę problemów natury technicznej, żeby się tu pojawić, ale teraz wszystko już jest ok. Drogie "Raczki" z lipca - co z naszą wspólną imprezą urodzinową? Kombinujemy cosik? Czy każdy sobie? Przypominam, że pomysł padł na Rybolu666 :icon_rolleyes:I jeszcze jedno - kto bedzie na koncercie Myslovitz za tydzień - Juwenalia? Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Siema! Fioletowa - co do urodzin to trzeba myśle to obgadać przy piwku na mieście, bo forum nie sprzyja ustalaniu konkretów ... co do juwenalii Rybnickich to ja z Gochą wybieramy sie na Aliansów ,, a nie wiem czy to w ten sam dzien do myslowitz ale mysle ze tak ;) więc do zobaczenia. Jeszcze się konkret ugadamy :D Pozdrawiam PS. me serce płacze :banghead: FZX na regulacjach u mechanika :P buuuu ,,,,, Manon słoneczko przytul mnie ......... No i piwko było i to nie jedno ... jakieś kamikaze .. i Browar ululany :biggrin: :buttrock: :buttrock: ale dziś jakoś dziwnie nie mam kaca :flesje: więc klina zapodaje :flesje: Pozdro i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Jeszcze kilka (no może troche więcej ok 30) dni i proszę uprzejmie o wciągnięcie mnie do ekipy zjebów ;) PS Jak sie wkupuje w łaski?? Też trzeba być giermkiem jak w EKG :) ?? :D Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 milosz-RR napisał: Jeszcze kilka (no może troche więcej ok 30) dni i proszę uprzejmie o wciągnięcie mnie do ekipy zjebów :) PS Jak sie wkupuje w łaski?? Też trzeba być giermkiem jak w EKG :P ?? :smile: Pozdr No proszę! Najpierw był pomysł, że nowy w temacie miał tankować nasze sprzęty przez miesiac, ale chyba odstąpimy od tego na rzecz jakiegoś wyspiarskiego piwka :D ! hehe Więc za około miesiąc popijawa na Rybniku! PZDR Violet napisał: I ja witam po reanimacji forum. Mialam trochę problemów natury technicznej, żeby się tu pojawić, ale teraz wszystko już jest ok. Drogie "Raczki" z lipca - co z naszą wspólną imprezą urodzinową? Kombinujemy cosik? Czy każdy sobie? Przypominam, że pomysł padł na Rybolu666 :DI jeszcze jedno - kto bedzie na koncercie Myslovitz za tydzień - Juwenalia? Pozdrawiam cieplutko! Fioletowa no to myślę się zobaczymy w piatek!!! A co z Gliwicami w czwartek pomyka ktoś? P.S. Dzięki za wczorajsze browarki, było % hehe do ZAŚ YOW Chudów opanowany, ale dalej nie wiem gdzie to jest hehe, trafiliśmy na festyn więc nawet kiełbaski wszamaliśmy.Troche się poszwędaliśmy ...Dzięki Dżola za towarzystwo było spoko :P milutka przejażdżka ale ostatni raz jechaliśmy 168 km/h po chodniku omijając czerwone światła jak nas policja goniła :P :crossy: :smile: :crossy: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Wlasnie co z Igrami w Gliwicach ???? Może kto by wziąl auto :biggrin: i bysmy pojechali się pobawić :) :flesje: Aha no i wrzucam nowy wątek ale bez nowego tematu :icon_rolleyes: pospamujemy troche tutaj. Mianowicie co Wy na to aby się przejechac z dwa tygodnie (weekend 25-27.05) do Pekelnych Dolów do Czech :biggrin: :) :evil: :buttrock: ??? Czekam na propozycje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ynciol napisał: Fioletowa no to myślę się zobaczymy w piatek!!! No to mam nadzieję, że się w tłumie żaków odnajdziemy :) Policja was goniła? A to za co? Znów coś przeskrobaliście? ;P Browar, ja bym chętnie pojechała, ale tydzień później pomykam do Pragi, więc fudusze trzeba zbierać, a Draco prawdopodobnie pojedzie na Ukrainę, więc chyba też sobie odpuści... Ale pomysł niezły :D Pozdrawiam i do zobaczenia w piątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi