zbyhu Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Czolem! Ja!I moze MarianKa - juz mu proponowalem :icon_mrgreen:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Siema SIema !! Trzeba temata wyciągnąć bo zaginąl gdzieś w czeluściach popsutego forum :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: RYBNIK !!! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 HA!I zostalem sam w temacie Rybnika :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ekhmmm....ten....tego..... chciałem zapytać, czy ktoś z szanownych forumowiczów z ROWu wybiera się w czerwcu wraz z Tomkiem Kulikiem Ukrainę ;) Bo wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na to, że pojadę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Bardzo chętnie ... ale w czerwcu to mamy z Gochą za dużo wydatków ;) i zwyczajnie finansowo bym nie dal rady ... ... Superowej wyprawy życzę i niezapomnianych wspomnień ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 HA!I zostalem sam w temacie Rybnika :banghead: :cool: :) :buttrock: :buttrock: Nie no Browar nie zrobie Ci tego, TERAZ też jestem zgłaszam się po forumowej reanimacji. :biggrin: Draco ja jeszcze nie czytałem o Kulikowym wypadzie na Ukraine :crossy: , ale najgorszy jest termin bo czerwiec...nie wiem jak bedzie ze szkołą i z kasą! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Jutro Rynek godz.18 - jak kto ma ochote na piwko to można się zjawić :clap: większość osób będzie z mojej a zarazem Ynciola , klasy liceum :buttrock: ale to żadne spotkanie klasowe , tylko luźny wypad na miasto :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioblik Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Witam Wszytskich Ziomali i Ziomalki z Rybnika :cool: Pozdrawiam Was serdecznie Rybniczanie :clap: Bardzo tesknie za moim miastem i za motocyklowymi klimatami , aktualnie musze smigac po autostradach W UK a tesknie za "naszymi drpgami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam nową osóbke w naszym temaciku! Jak wpadniesz do Rybnika to skumamy jakieś piwko, pokażesz nam fotki asfaltu z UK, może nawet przywieziesz troche znam milion miejsc gdzie by sie przydał :icon_mrgreen: Pzdr do UK P.S. Zmykam teraz na uczelnie na jakiś egzamin czy cuś, a po powrocie ryneczek i piweczko :biggrin: do zobaczenia!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 I ja witam po reanimacji forum. Mialam trochę problemów natury technicznej, żeby się tu pojawić, ale teraz wszystko już jest ok. Drogie "Raczki" z lipca - co z naszą wspólną imprezą urodzinową? Kombinujemy cosik? Czy każdy sobie? Przypominam, że pomysł padł na Rybolu666 :icon_rolleyes:I jeszcze jedno - kto bedzie na koncercie Myslovitz za tydzień - Juwenalia? Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Siema! Fioletowa - co do urodzin to trzeba myśle to obgadać przy piwku na mieście, bo forum nie sprzyja ustalaniu konkretów ... co do juwenalii Rybnickich to ja z Gochą wybieramy sie na Aliansów ,, a nie wiem czy to w ten sam dzien do myslowitz ale mysle ze tak ;) więc do zobaczenia. Jeszcze się konkret ugadamy :D Pozdrawiam PS. me serce płacze :banghead: FZX na regulacjach u mechanika :P buuuu ,,,,, Manon słoneczko przytul mnie ......... No i piwko było i to nie jedno ... jakieś kamikaze .. i Browar ululany :biggrin: :buttrock: :buttrock: ale dziś jakoś dziwnie nie mam kaca :flesje: więc klina zapodaje :flesje: Pozdro i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Jeszcze kilka (no może troche więcej ok 30) dni i proszę uprzejmie o wciągnięcie mnie do ekipy zjebów ;) PS Jak sie wkupuje w łaski?? Też trzeba być giermkiem jak w EKG :) ?? :D Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Jeszcze kilka (no może troche więcej ok 30) dni i proszę uprzejmie o wciągnięcie mnie do ekipy zjebów :) PS Jak sie wkupuje w łaski?? Też trzeba być giermkiem jak w EKG :P ?? :smile: Pozdr No proszę! Najpierw był pomysł, że nowy w temacie miał tankować nasze sprzęty przez miesiac, ale chyba odstąpimy od tego na rzecz jakiegoś wyspiarskiego piwka :D ! hehe Więc za około miesiąc popijawa na Rybniku! PZDR I ja witam po reanimacji forum. Mialam trochę problemów natury technicznej, żeby się tu pojawić, ale teraz wszystko już jest ok. Drogie "Raczki" z lipca - co z naszą wspólną imprezą urodzinową? Kombinujemy cosik? Czy każdy sobie? Przypominam, że pomysł padł na Rybolu666 :DI jeszcze jedno - kto bedzie na koncercie Myslovitz za tydzień - Juwenalia? Pozdrawiam cieplutko! Fioletowa no to myślę się zobaczymy w piatek!!! A co z Gliwicami w czwartek pomyka ktoś? P.S. Dzięki za wczorajsze browarki, było % hehe do ZAŚ YOW Chudów opanowany, ale dalej nie wiem gdzie to jest hehe, trafiliśmy na festyn więc nawet kiełbaski wszamaliśmy.Troche się poszwędaliśmy ...Dzięki Dżola za towarzystwo było spoko :P milutka przejażdżka ale ostatni raz jechaliśmy 168 km/h po chodniku omijając czerwone światła jak nas policja goniła :P :crossy: :smile: :crossy: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Wlasnie co z Igrami w Gliwicach ???? Może kto by wziąl auto :biggrin: i bysmy pojechali się pobawić :) :flesje: Aha no i wrzucam nowy wątek ale bez nowego tematu :icon_rolleyes: pospamujemy troche tutaj. Mianowicie co Wy na to aby się przejechac z dwa tygodnie (weekend 25-27.05) do Pekelnych Dolów do Czech :biggrin: :) :evil: :buttrock: ??? Czekam na propozycje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Fioletowa no to myślę się zobaczymy w piatek!!! No to mam nadzieję, że się w tłumie żaków odnajdziemy :) Policja was goniła? A to za co? Znów coś przeskrobaliście? ;P Browar, ja bym chętnie pojechała, ale tydzień później pomykam do Pragi, więc fudusze trzeba zbierać, a Draco prawdopodobnie pojedzie na Ukrainę, więc chyba też sobie odpuści... Ale pomysł niezły :D Pozdrawiam i do zobaczenia w piątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi