Browar Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Moze będziemy ;) Gerardzik :) jak miło :) wprawdzie nie ten temat, ale miło że dałeś znać ;) pozdro dla Renatki :cool: ... PS . szkoda że Wojtasik chory :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Motocykl dziś zaliczkowałem ... W końcu !!! :biggrin: Myślę że wpadnę do Szymocic, ale tylko na dzień, w nocy będe spał w domu :) Można z Wami posiedzieć i pogadać nie płacąc ? Czy jednak jakieś wejściowe musi być ? To nie problem ale pytam... Na noc nie zostaje bo mam do domu 10km... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Czolem! To sie nie napijesz :biggrin:. A glupio trzezwemu wsrod nawalonych :buttrock: :P. Ale wpasc oczywiscie mozesz :clap:. Byle nie z ktoras forumowa kolezanka :banghead:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Motocykl dziś zaliczkowałem ... W końcu !!! :) Myślę że wpadnę do Szymocic, ale tylko na dzień, w nocy będe spał w domu :D Można z Wami posiedzieć i pogadać nie płacąc ? Czy jednak jakieś wejściowe musi być ? To nie problem ale pytam... Na noc nie zostaje bo mam do domu 10km... Pozdro Ja mam do domu jeszcze bliżej niż Ty Siwy a zostaje od piątku do niedzieli :P :banghead: ... tak btw. to jeżeli nie śpisz to nie płacisz :flesje: aha i jeszcze jedno ta zaliczka to na to moto, o ktorym mi pisałeś na gg :buttrock: :biggrin: :clap: POZDRAWIAM !! zostala .. środa i czwartek i ..... DO PIEKŁAAAAAAA Edytowane 28 Marca 2007 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Czolem! Oj, bedzie sie dzialo! ;) Szacun Browar za dzisiejsze smiganie :). Ale 120k/mh na autobanie i "no limits" wszedzie poza autobanem, to juz bylo przegiecie :P ;) :cool:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Nie nie BROWAR to nie ten motocykl. Jednak zrezygnowałem z tej kobyły :icon_mrgreen: Dziś powinno się wszystko wyjaśnić... PS. Może wpadne tam do Szymocic w sobotni wieczór (ok 17 - 18) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Jednak zrezygnowałem z tej kobyły I w tym momencie kolega Siwy stracił 20 pkt. ... :clap: ZBYHU szacun za śmiganko :biggrin: choć musiałem cię namiawiać całe 0,3 sekundy :biggrin: hehehe autobana 120 km/h -> pełen luuzz, one hand drive i wszystko jasne :crossy: :crossy: ... no i znowu namówiłeś mnie na jaranie laczka na światłach ... więcej z Tobą nie jeżdże :biggrin: Pozdrawiam!! Do zoba na Rybolu!! Piątek, Szpila godz. 19.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 No i kupiłem moto :icon_mrgreen: Ale w sobotkę się raczej nie zjawie bo jakaś ciotka ma urodziny (50-tka) i będe siedział w Jastrzębiu... PS. Browar, kupiłem FAZERa :) Fotki : (troszkę źle wyszły, bo już ciemno było) http://images20.fotosik.pl/176/7a591c6979e79479med.jpghttp://images22.fotosik.pl/73/59fe71c695ec96edmed.jpghttp://images20.fotosik.pl/176/8652a8fd546b0b35med.jpghttp://images20.fotosik.pl/176/50faf8232a4bfc20med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 PS. Browar, kupiłem FAZERa :D No niby spoko bo to Fazer ... ale są lepsze z rodziny Fazerów :clap: twój wybór ! Bezawaryjności życze ! :bigrazz: Pozdrów Ciotke :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manon Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Witka:)widzialem Cie Browar jak jechales ze Zbyhem do Katowic rano. Ja Sprinterkiem akurat z firmy wyjezdzalem i jakbym pare sekund wczesniej sie zebrał to wpakowalbym sie przed Was:P a tak musialem gonic. Nie bylo szans , w korku do pierwszego ronda stracilem wene i zapal:PPozdrawiam wszystkich - do zobaczenia na Rybolu:P ...sie Ynciol nie bój ,zdązymy sie nagrzac:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Czolem! Trzeba bylo trabic :bigrazz:.Ide sprobowac doprowadzic motorek mamy do ladu :icon_razz:.Do zoba pod Szpila :icon_razz:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 taaa motorek mamy ... pewnie TDMke pucujesz .. przyznaj się :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Czolem! Nie, TDMa brudna :icon_evil:. Choc moze ja teraz przelece ( :icon_twisted: ) szmata.XJ mamy troche odmawia spozywania benzyny. Dzis ja pchalem 2km, wymienialem swiece, bylem u mechanika i dalej drobna dziura w obrotach w dolnych zakresach, tak do 4tys.obr. No ale przynajmniej znowu jezdzi w miare... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 .. a nie jest to wina pompy paliwa czasem :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Kto chętny na przejażdżkę do Węgierskiej Górki we wtorek :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi