manon Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 :icon_eek: przepraszam zachowalem sie jak gowniarz :crossy: tesco na chabrowej?czy kolo mckillera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 na chabrowej 10.15-10.20 !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Czolem! Bylem, smigalem, wrocilem :notworthy:.Szacun dla wszystkich ktorzy byli! :notworthy:Browar, nastepnym razem uwazaj, bo o malo kilka razy nie spadlem z motóra ze smiechu, jak sie wydurniales :buttrock:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Browar, nastepnym razem uwazaj, bo o malo kilka razy nie spadlem z motóra ze smiechu, jak sie wydurniales hehehe no śmiechu troche było :smile: Z powrotem z Manonem Ghost-riderzy 180-190 km/h :biggrin: :crossy: :smile: Oby taka pogoda jak najdłużej się urztymała :biggrin: Pozdrawiam !! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Czolem! Tak myslalem, ze te buty Manona to tylko podniesienie przelotowej :biggrin: :)Ale taka wolna jazda dawala tez duzo okazji do dobrej zabawy :banghead:.Szacun! :biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Czołem przecinaki!!! :) Szkoda, ze nie smigałem z Wami do tych Katowic musiało byc zabawnie. Słyszałem że Manon z Browarem chcieli przegonić czas i słyszałem, że Łysy (chociaż go jeszcze nie poznałem) po tej przejażdżce chce startować obok Rossiego na GN 250 i kłaść Gienka na zakrętach!!!! Do zobaczenia ja odliczam dni do Rybola i tam się zabawimy :banghead: :biggrin: :biggrin: a wcześniej licze na wolny termin i polatanie z Wami!!! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Noo szacun !! Wolna jazda rzeczywiście daje więcej możliwości powydurniania się :lalag: :crossy: ;) Dziś zostawiłem troche bierznika tylnej oponki u Ynciola pod blokiem :cool: ... jutro znowu siedze nad pracą mgr... ;) ... a późnym popołudniem dla Relaxu śmigne po okolicy ;) Aha tak btw. śmiga może kto w środe w godzinach rannych (ok.9) w strone katowic :banghead: Pozdrawiam !! :) Edytowane 12 Marca 2007 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witam!Będziemy dziś z Violet w Sękatej, tak coś po godz. 20-tej. To tak dla informacji, jakby komuś przyszła ochota napić się browca i nie miał z kim :biggrin: Witam!Będziemy dziś z Violet w Sękatej, tak coś po godz. 20-tej. To tak dla informacji, jakby komuś przyszła ochota napić się browca i nie miał z kim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Witam!Będziemy dziś z Violet w Sękatej, tak coś po godz. 20-tej. To tak dla informacji, jakby komuś przyszła ochota napić się browca i nie miał z kim :flesje: Witam!Będziemy dziś z Violet w Sękatej, tak coś po godz. 20-tej. To tak dla informacji, jakby komuś przyszła ochota napić się browca i nie miał z kim :flesje: draco Widać zapiłeś bo aż czkawki dostałeś :crossy: Ja w piątek po pracy do Katowic, tam poczekalismy na PGra i wlokłem się za nimi (Ganczar i PGR autem) ,,, aż do węgierskiej górki ... łączny czas przejazdu od wyjazdu z Rybnika do dobicia pod ich Dom to 5 godzin.... :buttrock: .. ale najlepsze było dzisiejsze wracanie :biggrin: Temperatura: 3st.C - Silny Boczny Wiatr- 80 kilometrów w ulewie - cieżki plecak na plecach- zalewające się wodą swiece.. poprostu wypas , żyć nie umierać ... ale jakoś po ciężkich bojach i z kacem we Łbie dojechałem!! Napomkam co z weekendem majowym :P :flesje: POZDRAWIAM :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Hello & Hey!! Draco wiem, Zbyhu wiem, Browar wiem (z plecaczkami czy bez ok) ale brakuje mi na tych listach z Rybola Dzoli, Manona i Motomanki, którzy już sie sponiewierali tej zimyz nami!!! :icon_biggrin: Nie może Was tamn zabraknąć :P PZDR sesesese nie moge się już doczekać sesesese :icon_biggrin: ;) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Milczą w temacie i poza nim to ich tam nie ma ... PS> Manon , Dżola !! Mam nadzieje że nie dacie Ciała i będziecie na zlocie !! To juz za niecaly Tydzień !!!!!! ;) Pozdro!! :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_razz: :P Edytowane 25 Marca 2007 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 :crossy: :biggrin: :biggrin: :biggrin: A jeszcze chciałęm napisać, że dziś zabieram mojego Basik an pierwszą, krótką przejażdżkę chyba, że po niej nie będzie chciałą zejść to wtedy będziemy jeżdzić do końca beny :P hehe :crossy: PZDR p.S. Browar zdrowiej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manon Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Witam wszystkich :crossy: Sorry ale cos mi net szwankuje i do ładu nie umię z nim dojsc !!Cosik Was nigdzie nie widac na drogach :biggrin: obijacie mi sie .Browar co do zlotu to zadzwonie do Ciebie pogadac trzeba bo wyszly male komplikacje (nic powaznego):biggrin: Pozdrawiam wszystkich!!!P.S. Ynciol i tak trzymac !Basik trzym sie zeby nie spasc :biggrin: Edytowane 25 Marca 2007 przez manon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Czolem! Jak to na drogach nas nie widac?Dzis w cztery motocykle wyjechalismy - prawie cala rodzinka :smile:.Teraz juz brat popiernicza do Wawki nazad na moto :flesje:. Nakulal blisko 900km w ten weekend ;).A ja gdzies ponad setke dzisiaj :crossy:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Cosik Was nigdzie nie widac na drogach :( obijacie mi sie .Browar co do zlotu to zadzwonie do Ciebie pogadac trzeba bo wyszly male komplikacje (nic powaznego):lalag: Dziś było Nas widać, Basika wywiozłem w kosmos hehehe dziś nakulane jakieś 80 km :banghead: , popisówa u babci wykonana tzn. parkingówa zaliczona hehe naszczęście bez ryski na moto (pieprzone półkilometrowe krawężniki) A co do złotu mam nadzieję, że nie chcesz się wykręcić Manon :crossy:Zbyhu muszę wkońcu zobaczyć zmotoryzowaną rodzinkę :PBrowar ty zdrowiej i nie marnuj takiej pogody :P Pzdr i całusy od Basika ( całusy tylko dla mnie :crossy: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi