Skocz do zawartości

...:::RYBNIK I OKOLICE:::...

Browar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

zbyhu napisał:

Browar - ja juz Ci gratulowalem. Ale trzeba bedzie to opic ;).

Namówileś Mnie !! :) :flesje:

Draco Fisher napisał:

Powitać!

Ja w sprawie Kotwicy.

Na termin, który ustaliliśmy (31.03-01.04) są wolne domki tam gdzie był zlot wiosną zeszłego roku.

I teraz pytanie: rezerwować :)

Czy Ty, Browar, rozeznasz wpierw temat na Leśnej Polanie?

Pozdro.

Co do Rybola to ja dziś zadzwonie na Leśną Polanę i jeszcze na basen też do Szymocic bo tam te Domki wyglądają Zbyt Dobrze i Trzeba też spulchnić glebe :) :buttrock: :buttrock:

Dam znaka jak sprawa Stoi !!

Pozdro :flesje: :buttrock: :flesje:

Witojcie!!

A więc zpodaje konkrety!! Oprócz Kotwicy padły jeszcze dwie propozycje w Szymocicach, jedną już większość z was zna z Poprzedniej Edycji Rybola, a druga jest jakies 2km obok ... Obie można oblookać T U

Na Leśnej Polanie jak zadzwoniłem do Dyrektora Ośrodka podał mi 100 zł za domek + wartość zużytego prądu, ale żeby sprawdzić czy jest wolny termin kazał mi zadzownić na ośrodek do Ciecia :biggrin: no więc dzwonie .. odbiera lekko podchmielony Cieć ... i najpierw 5 min. szukał w kalendażu 30 marca :banghead: po czym stwierdził że marzec ma 29 dni :bigrazz: .. no ale nie poddałem się i naprowadzilem go przez słuchawke na ostatni weekend marca i pierwszy kwietnia ... i okazało się że w dniach od 30-31 III - 01.IV są wolne wszystkie domki :wink: .... później zapytałem go o cene .. i ... z miejsca wypalił 120 zł :cool: to mu mówie, że przed chwilą gadałem z Dyrektorem i mi powiedział, że 100 zł + prąd ... na to Cieć gada "tosz przeca te dwadziścia złoty przepolisz prondu leko" ... hehehe. ... może się i nie znam na elektryce ale żeby 20 zł przepalić to non stop 24 h przez te 2,5 dnia .. na żarówce 500 W ... przy której śmiało można usmażyć kurczaka :wink: .. no ale nieważne .. Ważne że wszystkie domki są wolne w terminie nas interesującym ...

.. ten drugi ośrodek Aqua Brax ... wygląda naprawde nieźle ... już sama nazwa mi sie pozytywnie kojarzy a szczególnie jej drugi człon :flesje: tyle, że nikt tam nie odbierał telefonów i niczego sie nie dowiedziałem.

TO NA CO SIĘ DECYDUJEMY BO ZOSTAŁ MIESIĄC !!!! TRZEBA KONKRETY PODAĆ !! I KASE ZBIERAĆ !!!

Pozdro !

Hello!!

Czytam i myślę...kotwica great wypasisty nieład i pewnie taniej, a z drugiej strony jeżeli mają te różne diobły z Nami włącznie przyjeżdżać na dwie nocki to na braxie czy polanie może być ciekawiej, ale skoleji dalej od centrum gdyby ktoś chciał wyskoczyć co zjeść. Bo właściwie o żarciu nic nie było gadane oprócz piwa i wódy!

Trudno mi się zdecydować, podajcie za i przeciw i do jutra decyzja zapadnie!

PZDR

P.S. na forum Broda założył temat kotwica... więc chyba opowiada się za kotwicą

zbyhu napisał:

Czolem!

Na moj gust Kotwica na dwudniowy zlot sie srednio nadaje.

Ale chyba juz glosu tu nie mam ;).

Pozdro

Zacznij się bardziej udzielać to Twój głos zostanie CI przywrócony !! :bigrazz: :wink: :buttrock:

... ja osobiscie mam sentyment do Kotwicy, ale rzeczywiście na dwa dni będzie masakra tam :)

Aha dziś znowu 5 prób i na Aqua Braxie głucha Cisza, nikt nie podnosi słuchawki ...

Vatzeque napisał:

Browar, jeśli Ty się cieszysz z tej daty w 2008r. to i ja z Tobą ;)

BTW http://moto.allegro.pl/item169740920_yamah...uper_stan_.html

Twoje to, to w linku aukcji?

Dzieki WACEK że się ze mną cieszysz :clap: :biggrin:

,, a co do moto ... to ja nie sprzedaje swojej milości :buttrock:

Witam :)

Wkońcu udało mi się dostać na forum bo miałem małe problemy...ale nie po to tu pisze. Kieruje pytanko kto się jutro nudzi? A ma ochotę napić się piwka, albo i czegoś mocniejszego (Dzola ;)) to może skoczymy jutro kajsik?

Piszcie to może zarezerwuje jakiś kontek w pubie!!!

PZDR

Ynciol napisał:

Witam :icon_razz:

Wkońcu udało mi się dostać na forum bo miałem małe problemy...ale nie po to tu pisze. Kieruje pytanko kto się jutro nudzi? A ma ochotę napić się piwka, albo i czegoś mocniejszego (Dzola :crossy:) to może skoczymy jutro kajsik?

Piszcie to może zarezerwuje jakiś kontek w pubie!!!

PZDR

Ja odpadam ! SKŁADAM MOTO WRESZCIE :buttrock:

Storm007 napisał:

Tylko nie porysuj tak ladnie wymalowanych plastikow i nie zapomnij wywazyc kolek ;p

AAA to mój nowy kolega !! Siemano !! Witamy !! i Szacun za pomoc w otwieraniu dzrzwi :icon_biggrin: :icon_evil: :banghead:

Edytowane przez Browar

HEY HO! :icon_biggrin:

Kto dziś śmiga na piwko widzimy się na mieście, pomyślałem o żelaznej bo ostatnio nieźle impreza tam sie skończyła, ale nei mogę sie dodzwonić żeby rezrwnąć stolik więc jaknie będzie miejsca myślałem o Vipie bo blisko abo o Warce:P

Jakby co mój tel 668 124 289

PZDR

P.S. Nie napisałem godziny...myślę że ok 20 będzie ok :icon_evil: