manon Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Browar zmień tą kamasutre bo skupic sie nie idzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Gooooood mooooorning :) Fajnie było zobaczyć znów stare twarze i poznać nowe :smile: Dżola, jeszcze raz sorry, ale starosć nie radosć i wzrok juz nie ten :( Chyba będę musiał ograniczyć picie, bo ma to ujemny wpływ na moją zdolność widzenia świata :crossy: Miłego weekendu i do rychłego zobaczenia :lapad: p.s. Do poniedziałku obadam dostępność miejsc noclegowych na Kotwicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 fuck cos mnie omineło:( a wieczorem juz byłam w doma :crossy: wie cmoglam wpasc yhh:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manon Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) Witka wszystkim pijakom ;) z wyjątkami oczywiscie! Milo tez bylo poznac nowe twarze i dziekuje za pizze :bigrazz:Kurde Ynciol ale sie zbrandzlowalismy :clap: trzeba było juz powoli skladac zdania bo po tych wscieklych psach cos nam sie ciezko przemawialo :icon_mrgreen: Dobrze ze tego mecza dzisiaj gralem przynajmniej doszedlem do siebie :biggrin:Dzieki Dzola za odwiezienie!!!!!!!!!!! Od poniedzialku wiosna :biggrin: takze Browar skladaj maszyne i w trase zapoznawac sie z nowymi dziurami na drodze :P P.S. Motomanka Ty jeszcze zyjesz ??!!! Trzeba sie spotkac w końcu i poopowiadasz jak tam na zawodach bylo , ilu rannych ,ilu zabitych i ilu wystraszonych ;) Edytowane 24 Lutego 2007 przez manon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witam witam :) Nio mordki wasze zawsze miło oglądać!!!Się działo...szkoda, żę niektórzy musieli zmyć się wcześniej :) bo potem jeszcze się duuuużo działo :) Wściekaliśmy się z psami w żelaznej :) I racja Manon ...żeśmy się porobili niebardzo pamiętam jak ty się zrobiłeś, ale wiem że zdania składałem dłuuugo hehe Nio szacun za siły na meczy dziś, ja hmm pół uczelni waliło gorzelniom, powód - Ynciol ;) Great dzienki Dzola za transport:) Do następnego zapicia chyba nawet wczoraj już coś ustaliliśmy hehe Manka chwal się sukcesami, jakieś puchary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) Witam!! Przyszly weekend jak nie bedzie śniegu .... to mam nadzieje coś pośmigamy ! W środe mam mieć części i składać motonga :crossy: :crossy: :) :D ;) A TERAZ !!!! >>OBWIESZCZENIE<< 18-19 VIII 2008 r. - Browar bierze Ślub z Gosikiem :smile: :notworthy: Edytowane 24 Lutego 2007 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Zyję zyję :P:) strat zadnych nie ma:):buttrock:pucharu tez nie:) miałam wolny los,nastepnie po 4 minutach walki przegrałam z japonka(ktora byla pierwsza), a kolejna walke przegrałam z niemka:( no niestety to zbyt wielka impreza, ranga mnie przerosła, jaka to była ranga mozna sobie poczytac w onecie:) no mysle ze ME seniorek w tym roku nie zalicze:( choc , jeszcze mam szanse;) jelsi na koelejnych zawodahc wskocze na pozycje medalowa:) no ale jest ciezko:( Puchar Świata to nie MP, ale tylko gdy sie przegrywa człowiek sie uczy :crossy:A jutro moi mili jad epo nowy motocykl :cool: mm.. ale sie ciesze:) wiec zmykam juz, moze sie nawet nim pochwale:)i kolejne spotkanko z wami zalicze:) wraz z moja bestia:) pa:)Marcinek:) spotkamy sie spotkamy:) nie martw sie, jeszcze bedzies zmnie mial dosc:) serdecznie dosc:) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manon Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Browar chopie juz po tobie uziemniony na amen :bigrazz: Bedziesz musial sprzedac FZX-a i na wózek szporować kasiure :) Tak na serio to Gratulacje :clap: :wink: :P :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Gosik i Browar moje gratulacje :P :crossy: :) A to dla Was :bigrazz: Browar - zacznj myślec już powoli o motocyklu z koszem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 GRATULACJE GOSIA I BROWAR :) Teraz to się Browar już nie wywiniesz, publika już wie, a ty Gosia napewno chcesz tego pijusa hehehe Jeszcze raz wielkie gratki !!! A dziś taka piękna niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzola Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Witajcie!Za spotkanie w miłym towarzystwie wielkie dzięki :crossy: -było super,atmosfera klimatyczna, śmiechu po pachy :), a na koniec ,,szalona" i bardzo przyjemna przejażdzka :clap: A za tydzień c.d.naszej imprezy-hihi,czyli :wink: :crossy: :clap: :bigrazz: Mam nadzieje,że wszyscy znajdą czas na spotkanko ;) POZDRAWIAM :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Witojcie!! Wielkie Dzięki Za Gratki !! Dla Was w podzięce ten link !! [głośniki na max] FOR YOU Pozdrawia ! Browar ! :icon_mrgreen: :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 No i ja w końcu melduję powrót do domu :icon_eek:I znowu ominęły mnie jakieś atrakcje wieczoru... Wszystko przez poranne korki z angla, bo może bym do rana została, kto wie? Tak czy siak, dzięki za miły wieczór :icon_razz:Gosia i Browar - dołączam się do gratulacji :)Do zobaczenia następnym razem!Pozdro for all :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Czolem! Wybaczcie, ze mnie nie bylo. Po poldniu zaczalem sie zle czuc i ok. 18 okazalo sie, ze mam 39 stopni goraczki. Spedzilem fantastyczny wieczor w lozu...Potem w sobote wyjechalem, wrocilem w niedziele i net mi sie wysypal. Dopiero teraz mam okazje sie usprawiedliwic :). Browar - ja juz Ci gratulowalem. Ale trzeba bedzie to opic :P. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Powitać! Ja w sprawie Kotwicy.Na termin, który ustaliliśmy (31.03-01.04) są wolne domki tam gdzie był zlot wiosną zeszłego roku.I teraz pytanie: rezerwować :buttrock: Czy Ty, Browar, rozeznasz wpierw temat na Leśnej Polanie? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi