Draco Fisher Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Dobra to co z weekendem ?? ja w piątek odpadam ... ale nad sobotą szloby się zastanowić ! ;)To może na Zapkołajki marsz :) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 To może na Zapkołajki marsz :cool: :smile: Ja będę na Zapkołajkach!!!!! Czy to oznacza , ze wypijemy razem piwo?????? :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Czolem! Zaloga, a moze kiedys zorganizujemy sie wieksza ekipa i pojedziemy na jakas runde paintballa :eek:?Zabawa moze byc przednia :P. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 ejjj co to za spotkanie? niby przypadkowe ? mówie o tym z plynem intymnym :cool: Kiedy ? gdzie ? co i jak ? CO z SOBOTĄ ?? :cool: :flesje: :eek: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Browar browar poprostu elita spotkała się przypadkiem w żelaznej! :banghead: hehe I Zbyhu tłumaczył jak z niczego zrobić coś i wtym właśnie takowe płyny brały udział a raczej opakowania po tych płynach! Co do soboty ta ja sam jeszcze niczego nie wiem! A i jeszcze może dam powód do śmiechu ale ... co to są Zapkołajki :icon_rolleyes: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ja będę na Zapkołajkach!!!!! Czy to oznacza , ze wypijemy razem piwo?????? :biggrin: :biggrin: :biggrin:Tak, o ile na Zapkołajkach sie pojawię :cool: ... co to są Zapkołajki :D Impreza "Zapkołajki" organizowana jest co roku przez Zapka z Preclów. Data 9.12.2006 Miejsce Rybnik-Boguszowice bar "Piwnica".Czas trwania- do bolu :-DOgolnie jest to impreza dla wszystkich motocyklistow ale ze wzgledu na ilosc miejsca w lokalu musze wiedziec ilu sie mam spodziewac.Od poczatku tej imprezy przyjezdzaja tam ludzie z grupy dyskusyjnej pl.rec.motocykle.Cel imprezy-spotkanie w gronie przyjaciol,pogaduchy,browary itd.Przy tej okazji zdobywam gadzety motocyklowe i nie tylko na licytacje ktora odbywa sie wlasnie w tym dniu. Dochod z wejsciowek i z uzyskanej kasy z licytacji w calosci przeznaczony jest na zakupy niezbednych rzeczy potrzebnych dla Domu Dziecka w Rybniku. Zabawki tez kupujemy Jesli ktos jest chetny (widze tu osoby z mojej miejscowosci kurde!!;-) ) to bardzo prosze o pytania na priv poniewaz z braku czasu rzadko zagladam na forum.Teraz troszeczke wazelinki:-) :Sponsorzy( na ta chwile) imprezy:Booster Kawasaki,Ratka-Motocykle,Szpila(Rybnik-Katowice),Promex-Rybnik,Olek Motocykle(Bielsko),Rolland(allegro),Dynotech Katowice,Tomek Potor,Mega-Oil(Zory). Z ciekawostek- beda czapeczki Teamu BMW z oryginalnymi podpisami Kubicy :-) Oraz plakaty z jego autografami oraz innych polskich kierowcow rajdowych. Powyższy cytat pochodzi wątku założonego na Foum Śląskich Motocyklistów. Pozdrooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Browar browar poprostu elita spotkała się przypadkiem w żelaznej! :D hehe Uprzejmię proszę o informowanie mnie o wszelkiech planowanych tudzież przypadkowych spotkaniach, szczególnie gdy są one z udzialem pięknych kobiet :biggrin: :cool: i piwa :biggrin: :D Pozdrowionka !! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Draco dzięki za wyjaśnienia na temat Zapkołajki! (ile wjazd?) Browar następnym razem postaram się zapowiedzieć nieprzewidziane spotkanie heheh! :icon_twisted: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 ,,, nie musisz zapowiadać .. wystarczy SMSek ... wtedy biore wszystkie butle po plynach intymnych i nieintymnych i wpadam .. wiesz że ze mną jak z dzieckiem .. za rączke i do Baru :D a czlowiek nie wielbląd ... pić musi :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzola Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 ;) :icon_mrgreen: Niezłe tutaj teksty odochdzą :biggrin: , normalnie ubaw po pachy :icon_mrgreen: ...a odnośnie tego weekendu (jak już ustalono wcześniej- soboty) to ja niestety mam remanent w pracy :banghead: i pewnie spędze noc biegając jak perszing miedzy regałami :bigrazz: Jednak doszły mnie słuchy,że spotkania integracyjne trwają całą noc :biggrin: , wiec jakby mi się udało to wpadłabym tak koło 22.oo (w końcu co niektórych osób nie widziało się od zlociku-mowa tu o Violet, którą w tym miejcu serdecznie pozdrawiam :wink: ) Pozdrowienia dla wszyskich :wink: i mam nadzieje dozobaczenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Dzięki za pozdrowienia :DNo ja będę siedzieć tyle ile można, czyli albo do odjazdu ostatniej E3, albo.... pierwszej z rana :) No chyba że mnie choroba rozłoży na amen... Ale na razie się nie daję zarazie, więc szykujta się na sobotni wieczór :lalag: (w ten piatek nie mogę. molestuję kompa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 wpadłabym tak koło 22.oo (w końcu co niektórych osób nie widziało się od zlociku-mowa tu o Violet, Dżola o 22 to dopiero ludziska zaczynają nabierać kolorów ... ja przeważnie milcze do 21.30 - 22.00 bo się wstydzę bardzo nowych ludzi ... :icon_arrow: więc nic nie tracisz !! wpadaj kiedy bedziesz mogla ,,najlepiej smsa najpierw puść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Draco dzięki za wyjaśnienia na temat Zapkołajki! (ile wjazd?)Nie ma za co :D Impreza zaczyna się od godz. 17. Wstęp 20 zł. Bawcie się dobrze, gdziekolwiek będziecie. Ja niestety w ten weekend pasuje :banghead: Czeka mnie zdobywanie nowych doświadczeń z zakresu budowy silników spalinowych ;) Pozdroo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) Kurna Draco ... już tydzień wpieprzam smalec co by mi wątroba nie siadla w sobote ..a Ty mi mówisz że Cie nie bedzie :banghead: nieladnie :flesje: :crossy: :flesje: UWAGA!! Jest akcja w przyszy weekend tj. 16 grudnia w pubie przylegającym do Browaru Żywieckiego jest koncert zespou Carrantuohill :biggrin: wjazd 7 zl .. będzie jeszcze PGR i Ganczar napewno a może ktoś jeszcze,. Jest jeszcze rozszerzona wersja razem ze zwidzaniem browaru i oczywiscie degustacja + kufel i coś tam jeszcze w cenie .. a cena to 20 zl .. czyli full opcja koncert + zwiedzanie 27zl ,, sam koncert 7 zl ... ... jest tylko jeden problem bo musze wiedziec kto jedzie bo trzeba miejsca zarezerwować !! więc do niedzieli do godz.19 musze mieć listę chętnych na ten wypad. :biggrin: A tu coś dla tych co o zespole malo wiedzą ... (ja osobiści polecam ! Irlandzkie brzmienia mniam) :buttrock: :buttrock: :crossy: Carrantuohill Edytowane 8 Grudnia 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 No kurcze... Mnie też Browarku powiesisz,bo też nie dam rady jutro być. Jednak przeziębienie silniejsze ode mnie i prawdopodobnie jutrzejszy dzionek spędzę w łóżku jak grzeczna mała dziewczynka :)Nie wiedziałam, że z Ciebie taki fan brzmień irlandzkich! Niestety i w przyszłą sobotę raczej się nie zobaczymy, bo przyjaciółka ma urodzinki odprawia... Biednemu wiatr w oczy normalnie... Bawcie się dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi