Browar Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Halooooooooooooo Tu BROWAR ... juz mąż .,, Draco gratulacje na sprzęte,.,, co do opijania to wiecie ze zawsze mozna na mnie liczyc :biggrin: w końcu ksywa zobowiązuje :P Dzieki Drogowcowi i MArkowi za eskorte na ślub :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sati_535 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ...na marginesie.... Zapraszam na czwartkowe zjazdy w Chudowie.... Jesli dobrze pójdzie to na przyszły sezon moze jakiś zlocik zorganizujemy:) Pozdro.... a i gratulacje z okazji zmiany stanu cywilnego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Browar ty dupku nikt mi nic nie powiedzial......Qurna chata:/no to pozostalo mi tylko na Waszej nowej drodze wszystkiego najlepszego zyczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Było na forum ... było na forum EKG ... wiedziało sporo znajomków .... było w opisie na gg .... ;) :lalag: :buttrock: .... Dzieki za gratulacje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toti Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Witam, przywitać się chciałem jak przypadło na świerzego motocykliste z Rybnika. Browar, gratki wielkie, szkoda, że dopiero teraz wiem bo bym się zjawił. Sam byłem teraz i moje moto za eksponat na fotach robiło. Będe śledzić forum i czekać na jakąś imprezke co by poznać was ludziska. Do zobaczyska na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toti Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 ...cicho tu jakoś, wszyscy poszli pośmigać czy na forum ślaskich....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 No ,,, heh kiedyś to forum codziennie miało kilka postów ... a ogólnie forum motocyklistow było czymś więcej niż tylko witryną skupiająca ludzi o podobnych zainteresowaniach ... echh ... taka refleksja mnie naszła :buttrock: hehehe ... Jak ktoś chce może mi pogratulować mojej nowej Hondziny ... CB 1000 BIG ONE :crossy: :crossy: :crossy: :icon_rolleyes: ..oby jutro była pogoda ... :notworthy: :lapad: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Yo! Ja juz gratulowalem kilka razy, ale nie zaszkodzi znowu :icon_mrgreen:. Gratuluje wyboru najwlasciwszej marki ;). Caly nasz Rybnicki sklad teraz smiga na Hondach. To nie moze byc przypadek ;). Pogoda jest, tylko mokre jezdnie :biggrin:.Pewnie do 10-11 wyschna a wtedy dzida! :rolleyes: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Doszły mnie słuchy, że jeżeli ktoś chce jeździć moto innym niż HONDA musi wyprowadzić się z Rybnika to prawda? :P :icon_twisted: Browarowi gratulowałem, a dawno tu już nie zaglądałem. Jakby to powiedzieć szkoda ze BIG ONE nie jest czerwony bo jeździłby szbciej a wiadomo czarne to takie zamulacze :P Pzdr p.s. jak spalanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Ynciol - spalanie to póki co drażliwy temat :biggrin: Co do koloru - to jedyny słuszny kolor motura to właśnie CZARNY ..a tak na marginesie dzięki za wczorajsze opijanie w Żelaznej :bigrazz: było grubo :flesje: :flesje: :flesje: POZDROWIENIA!! ..oby do wiosny :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Yo! Ja wlasnie ide znowu do Zelaznej :]. Jakby sie ktos bujal po knajpach, to dawac znac :P. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) Ynciol - spalanie to póki co drażliwy temat :biggrin: Co do koloru - to jedyny słuszny kolor motura to właśnie CZARNY ..a tak na marginesie dzięki za wczorajsze opijanie w Żelaznej :bigrazz: było grubo :flesje: :flesje: :flesje: POZDROWIENIA!! ..oby do wiosny :rolleyes: To było opijanie?? :icon_eek: nie postawiłeś mi browara, (spóźniliśmy ale to sie nie liczy) masz jeszcze całą zimne do wiosny na browara na opicie moto więc czekam...było fajnie :P Edytowane 25 Listopada 2008 przez Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 dobry :) a ja chciałam wesołych i spokojnych swiąt życzyc kolegom i kolezankom ;) no i szczesliwego nowego roku odrazu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tweety13 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 dobry :) a ja chciałam wesołych i spokojnych swiąt życzyc kolegom i kolezankom ;) no i szczesliwego nowego roku odrazu :) Podpisuje sie pod Manką . Wesołych i pogodnych Świąt wszystkim, szczęśliwego Nowego Roku i ody sie sezon szybko zaczął :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ho Ho Ho Wesołych Świąt ... mogę życzyć lepszego sezonu niż miniony, bezawaryjności i bez nieprzyjemnych przygód :) P.S. Prezenty proszę przesyłać poprzez PM lub ewentualnie podam adres :) !!!!!!! WESOŁYCH ŚWIĄT ZJEBY !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi