zbyhu Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Yo! Ja nie planuje tak odleglych spraw, bo po drodze moze sie za duzo wydarzyc :banghead:.Jesli mi nic nie wyskoczy i zbierze sie ekipa, to w sumie moge sie karnac :P. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agooosia Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 heh ale kaj na Borki? Jest wiele tych Borków w Polsce :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Yo! Te co zawsze, nad j. Sulejowskim :notworthy:.Na mojej stronie sa opisane dwa lub trzy zoty w Borkach. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 !!! ACHTUNG ACHTUNG !!! Chciałem ogłosić, że 18 sierpnia 2008 r. zmieniam stan cywilny ... to znaczy żenię się ..oczywiście z Gosikiem :bigrazz: :bigrazz: :bigrazz: ... tej okazji możecie składać mi życzenia tudzież kondolencje :cool: ... Ślub jest w poniedziałek (nie pytajcie czemu bo mi sie nie chce tłumaczyć tego po raz 1000) ... mało ludzi ma czas bo prawie każdy pracuje ... ale jakby kto znalazł czas to było by mi baaaaaaaaardzo miło jakby kto potowarzyszył mi w tej "ostatniej drodze" :icon_razz: .... chodzi o jazdę ode mnie do mej wybranki i od niej pod kościół :biggrin: Planowany wyjazd z Suminy ok godz. 10.20 - 10.30 .... przybyli mogą liczyć na wodę ognistą :icon_mrgreen: :wink: ;) Z poważaniem:BROWAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Yo! Eeee, dlaczego w poniedzialek? :icon_mrgreen: Ja sie stawiam ;). Chyba, ze bede musial sie stosowniej ubrac, to wtedy nie wiem :wink:. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 W poniedziałek...a dlaczego w poniedziałek ?? Hehe se myślę... będzie ze 300 moturów ;P, każdy będzie chciał się przecież pośmiać z Ciebie w garniaku. Pzdr P.S. Boję się że ta informacja się zgubi w natłoku setek postów w ostatnim czasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Browar ...hehe ...ale dlaczego w poniedziałek? :buttrock: ...hmmm ...no ten poniedziałek trochę komplikuje ...i to poniedziałek po długim w-endzie ...ale może delegację na Śląsk wezmę i da radę .............no cóż trzeba będzie rozpoznać temat :banghead: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 hehhehehe ... wiedziałem kurna, że z jak napisze żeby nie pytać poniedziałek to wszyscy kurna będą se z tego jaja robić ... ech Zjeby jak ja was kocham :D :D :D Szanowny Panie W. ... skomentuje krótko ... byłoby mi niezmiernie miło :D POZDRO!! PS. dzięki Draco i Zbyhu za dzisiejsze śmiganie :icon_mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Yo! No, smiganko konkret bylo... Szacun! :icon_razz:A Ty sie Browar zastanow, bo potem z pieluch nie wyleziesz i juz tak nie pojezdzimy :biggrin: :icon_razz:.Smar za paznokciami, pamietaj :lalag:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 :biggrin: :biggrin: heheheh OK Zbyhu ... to tak mniej więcej za 2 tygodnie rozpoczynamy operację o kryptonimie "Smar" :buttrock: :buttrock: :buttrock: :cool: :icon_mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Yo! Nie ma sprawy :biggrin: . Dostarcz mi tylko swoj garniak slubny, to juz ja go odpowiednio przygotuje :).A krawatem wyczysc lancuch w moto, to bedzie sie zacnie prezentowal :). Znaczy krawat :P . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jakby co to za następny tydzień to znaczy ten po tym co będzie mam zamiar wymieniać olej więc jeżeli przepalony olej też się nada choćby na galoty to mogę pomóc. Pzdr jade nad morze i k.... żebyście mi pogode wymodlili ...oczywiście słoneczną :icon_mrgreen:Pzdr Zjeby do 9 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zostało mi równe 7 dni od dzisiaj :notworthy: :buttrock: :buttrock: .... narazie sraczki stresowej nie mam ... bo nie mam nawet kiedy się stresować ... ale pewnie w niedzielę przyszłą .. i poniedzialek będzie ostro :crossy: .... ,.... w piątek jeszcze planujemy jakąś dłuższą traskę zrobić i mam nadzieje ze pogoda pozwoli na ostatni kawalerski wyjazd na moto :crossy: :cool: :P POZDRAWIAM !! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ekhmmmmm...ten...tego.....chciałem sie oficjalnie pochwalić, że zanabyłem Viaderko litrowej pojemności :buttrock: W związku z powyższym, co by bezproblemowo moje dupsko woziło, trzeba by obalić jakąś flache albo i dwie (na łebka oczywista). Dlatego jak już wszyscy powracają z podróży poślubnych i urlopów, proponuję spotakć się i upiec jakiegoś barana eli wieprzka podlewanego duża ilością napoju chmielowego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Yo! Jestem zaaa! :bigrazz:A skromne piwko to nawet w blizszym terminie mozna obulic :P.Draco: gratuluje sprzeta!Kiedy jezdzimy? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi