zbyhu Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Czolem! Jakos zyjemy :icon_rolleyes:. A co u Ciebie? Juz masz te Hayabuse :bigrazz:?Dzis do mnie Ynciol dzwonil, ze byl jakis wypadek kolo targu z udzialem motocykla.Moze ktos cos wie na ten temat? Pozdro Edytowane 29 Lutego 2008 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Cze Manka!!! Dawno Cię tu nie było, co u Ciebie? Tańczymy juz?Pozdrawiam Złoty... luminesów odpósciłem rozładowała się bateria i specjalnie nie ładuje:P uczyć się trzeba :) jeszcze 2 tygodnie :clap: Zbyhu, no podobno autko chciało se na parking wjechać ale nie zauważyło motonga, wiem tylko tyle. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Sezon się rozkreca w tym tygodniu niestety pierwsze zgony i wypadki motocyklistów w okolicy: \ o rybcu chłopaki mi gadali ale nie słuchałem bo mi to źle robi na głowe; ) Prosze nie przejeżdzajcie przez mój teren jak jestem w pracy ; ) a na poważnie to juz moja stacja zbierała 1 motonite: \a chłopakom z src nie udało sie uratowac życia motocyklisty Edytowane 1 Marca 2008 przez zloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 aa u mnie tak se:P:P ale kombinezon ostatnio u szpilli mierzyłam hihi.. i wiecie co?? taki zajebiaszczo superancki.. zee az ślicznie w nim wyglądałam i sama sie az zachwycałam :icon_mrgreen: mówie Wam:) bedzicie dumni że macie taka manke w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 aa u mnie tak se:P:P ale kombinezon ostatnio u szpilli mierzyłam hihi.. i wiecie co?? taki zajebiaszczo superancki.. zee az ślicznie w nim wyglądałam i sama sie az zachwycałam :) mówie Wam:) bedzicie dumni że macie taka manke w Rybniku z kombinezonem czy bez ... już jesteśmy dumni ..ekhm... znaczy przynajmniej ja jestem :) :buttrock: :buttrock: ... jak kupisz motonga to daj znać .. napewno wpadne oblookać ... i się napić :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Wesołych Świąt Zjeby Życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Te sa stare, ale jare :]http://img208.imageshack.us/my.php?image=901176757153uy9.jpg Wesolych Paly! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Życzenia z Playa są wypaśne, znakowe też ktoś się musiał postarać :buttrock: No to i ja życzę Wszystkim Wesołych Świąt i w prrezencie WIOSNY!!! P.S. I żebyście nie spotkali tego zajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Dobra beboki kto zajumał wiosne ???? przyznawać się bez bicia :) :) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meander Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Dobra beboki kto zajumał wiosne ???? przyznawać się bez bicia :rolleyes: :) :) Ja drogi Browarze.A propos: Szukałem Cie w Częstochowie??Do zobaczenia w czwartek 24Pozdrowienia dla całego Rybnika. meander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 OOOO ładny ten Twój nowy przecinak ;) :biggrin: :biggrin: przyjedź kiedyś do Rybnika na nim ... popałujemy po winklach :buttrock: :) :biggrin: :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee KURNA JEST TU KTO ???? Umarł nam ten fajny spamowski temacik :) :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Jest echo :crossy: Na zywo sie jezdzi lepiej niz na ekranie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Czolem! No to ekipa, kombinujemy w piatek masowe opijanie magisterek i innych okolicznosci :P.Pisac, kto moze wpasc, a kto nie :).Okazji jest duzo:- obrona Goski (dla niewtajemniczonych - drugiej polowy Browara)- obrona Ynciola- moja obrona- zakup Seven Fifty przez Ynciola- podpisanie rocznej umowy o prace przez Browara :P Tego nie mozna olac, trzeba to oBlac! Wstepnie termin - ten piatek w jakiejs knajpie. Kto sie pisze i gdzie sugerujecie sie spotkac i o ktorej? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Czy ekipa Rybnik i okolice leci w tym roku na Borki??Termin 26 - 28 września :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi