Browar Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Siemka!! Co do wysokiego poziomy tegoż oto karaoke w Poziomach to mogę potwierdzić słowa Nikodema ... ... co do metra piwa .. to zwykle na trzy osoby starczalo na jakies 20 minut :D :P :banghead: ...ja w Grudniu juz raczej nie dam rady nigdzie wyskoczyć .. ale polecam :flesje: :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Propozycja bardzo kusząca... ale w tygodniu praca goni na drugi dzień... nie tyle mnie, ale moja Basia wstaje o 5.Jak coś się zmieni damy znać, wkońcu jeszcze z 1,5 tygodnia zostało! PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witojcie!! I jak tam żyjecie ?? Czy wam dupy zamarzły ;) Zbyhu sprzedał TDM, nic sie nie chwali :bigrazz: Nikodem chce sprzedać sztormiaka ... (ile $ ? ) .... a Browar wczoraj był na kawalerskim i dziś nic mu sie nie chce :banghead: :) a Dżola ... ehhh Ta to już w ogóle zapomniała o forum i kolegach .... zakochała się czy jak :eek: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: POZDRO !! i piszta co słychować :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Czolem! Cicho, Walie opisuje, a Ty mi tu dupe zawracasz :( :banghead: :buttrock:. Kupuj V-Sroma od Nikodema, ale juz! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Kupuj V-Sroma od Nikodema, ale juz! ...spoko .. jak mi jakieś drobne zostaną w przyszłym tygodniu to biore ;) ;) :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Zbyhu sprzedał TDM, nic sie nie chwali :buttrock: Nikodem chce sprzedać sztormiaka ... (ile $ ? ) Zbyhu wieśniaku.... i nic się nie chwalisz... !! W jaki region Polski poszła... ?Nikodem sprzedaje DL-a? niemożliwe jeszcze na bajzlu zębatki szukał do niego!! PZDRP.S. Nikodem gdybyś chciał niebieską Hondę to się z Tobą zamienię, być może nawet nie będziesz musiał dopłacać mi:D Edytowane 17 Grudnia 2007 przez Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Czolem! A poszla, poszla... Nie ma sie czym chwalic :wink:.Pojechala w okolice Wroclawia. Nie pamietam, jak sie ta miejscowosc nazywala.Teraz moge sobie kupic stelaze do CBFy :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Hey :flesje: Browar - nic się nie bój. Ja Ci pożyczę kasiory na zakup V-Sstroma :buttrock: Na dobry procent :biggrin: Zapytaj Ynciola, on coś wie na ten temat :clap: Zbyhu, a czy TDMy nie kupiła przypadkiem jakaś laska? Pzdr. p.s. Może siakiś browarek przed świętami? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Czolem! Nie, moto kupil facet z noga w gipsie :biggrin:. Kiedy idziemy w slady tych stworzen? :buttrock:http://pl.youtube.com/watch?v=saqI4RMtLtA&feature=relatedhttp://pl.youtube.com/watch?v=4ikH9ZRcF2Q :flesje: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) [Nikodem sprzedaje DL-a? niemożliwe jeszcze na bajzlu zębatki szukał do niego!! PZDRAle kurcze nie znalazłem i się sfrustrowałem ;)) odczytałem to jako "znak" takie pulp fiction P.S. Nikodem gdybyś chciał niebieską Hondę to się z Tobą zamienię, być może nawet nie będziesz musiał dopłacać miA ja tam za cebulą nie przepadam szczególnie, że już niebieska ;) Draco, Zbyhu- bardzo konstruktywne Ps :D dopisuję się. Edytowane 17 Grudnia 2007 przez Nikodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Czolem! Piatek wieczor - piwo?Juz wiem, ze Browar nie moze, ale jak reszta? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 ja tam bardzo chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) No to widzimy się w piątek :icon_twisted: na forumowym opłatku :D :wink: Pozdroo :wink: Edytowane 20 Grudnia 2007 przez Draco Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Pewnie będziemy z Miloszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Sie ma Zjeby :bigrazz: Pijemy dziś, jutro ;) :flesje: Dostałem premie świąteczną. Starczy na beczkę Murphysa :banghead: Pozdroo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi