dawid93 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Macie swietne poczucie chumoru,a silnika nierozwaliłem,kupiłem sobie jeszcze junaka od wujka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Kurde, i następny motor, który jest w rękach..;/ lepiej go oddaj, takiej osobie co nie może sobie pozwolić na taki motocykl, a się zna.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) dawid życze miłego wjechania w drzewo junakiem:DAle tak na serio to na pewno nie jest motocykl dla małolatówdla mnie tez przyznaje nie jestem jakims menem :icon_rolleyes: Edytowane 7 Stycznia 2007 przez Punkbuster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Uwaga!!!! Ogłoszenie -jest do wziecia WSK z papierami na chodzie pdobno zadbana w okolicach poraju-sląsk jeskli ktos chce dam namiar na goscia , ryczy za to cudo techniki ok. 350-400zł moze jest to do uzgodnienia nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi