kogut001 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Jak rozpoznac zawieszenie przednie do super moto tzn mam wrke 400 rok 2000 i nie wiem czy to nie jest wlasnie na takim zawieszeniu bo kiedy jade wertepkami to lapy chce mi pourywac a juz odkrecilem zawieche na tyle ile sie da Dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 trzeba sprawdzić sprężyny jakie tam siędzą i olej wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 moze za duzo oleju masz nalane ;]Albo twarde sprezyny zalozone EDIT:sorry nie przeczytalem posta powyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut001 Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Czyli dowiem sie cos wiecej jak na serwis pojade dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi