marco Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) P.S. Marco fotki z akcji nie chodzą albumy z fotkami poprawiłm za momenta co z resztą fotek sporo ludzi robiło a nikt nie wstawia Edytowane 18 Grudnia 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Cieszę się razem z Wami, że wypad do Szamotuł był udany. Szkoda tylko, że zabrakło motocyklistów z ... Szamotuł i okolicy. Osobiście byłem na spotkaniu w czerwcu ( Suzi Intruz + mój syn na Diversion 600 ); zająłem się zorganizowaniem grupy na wyjazd we wrześniu - było nas ok.20 maszyn, niestety nie wiedziałem nic o planach na grudzień. O wcześniejszych imprezach czytałem na stronce Shreka; Forum niestety nie odwiedzałem od ok. miesiąca. Na przyszłość można zgrać się i wspólnie organizować odwiedziny w Domu Dziecka. Pozdrowienia ( szczególnie dla Ciebie - Pina ). Dzieki za pozdrowienia :wink: Szkoda, że nie Ciebie nie było. Myslałam że przyjedziecie, Przemo podobno wysyłał smsy do ekipy z Szamotuł. Ale nic straconego, szykują sie kolejne wyjazdy do domu dziecka, a jak nie tam to moze u Szkieleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Norbi słyszałem, że masz wejścia w mediach, ale nie sądziłem, że aż takie !!! Co akcja czy jakieś inne istotne wydarzenie to Ty organizujesz TV, radio, prase...... Wielki respekt dla Ciebie. Aż strach się bać :icon_evil: Może zmiana pracy na dziennikarza, reportera :wink: ??? P.S. Marco fotki z akcji nie chodzą :icon_biggrin: Małolat Ty mnie nie prowokuj :icon_biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 ja by ktoś wątpił w tytuł naszej akcji :icon_twisted: Karawana Św Mikołajai sam on Św Mikołaj PSpoprawiłem i moje fotki już chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) Małolat Ty mnie nie prowokuj :P :) Chyba nie prowokuje :) Żebym później nie miał kłopotów na stadionie jak Ciebie spotkam :) Edytowane 19 Grudnia 2006 przez Kuba 89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 haha!! nie moge!!ten kogut był niesamowity :) jakie jaja <lol2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi