yahoo6 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 witam czy ktoś wie moze gdzie w Polsce mogę dostać częsci do aprili tuareg rally 125, silnik rotax!!!chodzi mi głównie o częsci silnikowe!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 witam czy ktoś wie moze gdzie w Polsce mogę dostać częsci do aprili tuareg rally 125, silnik rotax!!!chodzi mi głównie o częsci silnikowe!!! :banghead:na enduro.pl było ogłoszenia sprzedaży rotaxa 123, poszukaj w rozbitych apriliach rs125, swego czasu było trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Popatrz na allegro tam cos powinni miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Dzwon do motoromy w Warszawie, szukaj po allegro i ebayach zagranicznych i szperaj po bazarach :icon_rolleyes: Tylko tam mozesz znalezc czesci. Wiem bo sam jeszcze posiadam Aprilie Tuareg 160 Wind :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jce Man Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Jeżeli chodzi Ci o tłoka to popytaj w Bochni w DANMOT-cie.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi