Litrus Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 A wiec przegladalem sobie aukcje na allegro i spotkalem dziwna Yamahe TZR 50 z 2001 rokuO to linkhttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M317805Pisze ze z 2001 ale wydaje mi sie ze to stary model patrzac na ksztalty i jeszcze na dodatek chce prawie 6 tys ... powiedzcie mi czy to jest jakis wał z papierami ? bo wydaje mi sie ze TZR z tego roku miala przod jak w Yamaha R1 ? Tzn podobny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 nowy przod byl od 2003r ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 WitamPrzód jest ok. ale za taką kasę to już można nowszą kupić i z mniejszym przebiegiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 a wiec to nie jakis wał ? tylko poprostu ten rocznik 2001 mial jeszcze ta stara bude ...Oczywiscie ... za tyle kasy to dt 125 w stanie idealnym na motorower mozna kupic :Dalbo nawet jak kto chce scigacza to nsr 125 kocie oczy za jakies 5 tys zarej na 50 ;]Dziwne ze w tym roczniku jest jescze stara buda ... na tle konkurentow typu apka rs wyglada dosyc przestarzalo jak na ten rocznik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 ogłoszenie zostało usunięte :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 kekek a jednak :Dwogole jakas dziwna byla i tyle .. moje zdanie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 kekek a jednak :Dwogole jakas dziwna byla i tyle .. moje zdanie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 http://moto.allegro.pl/item142817455_super...per_okazja.htmltak wyglądała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Hahahah :) Te teksty z aukcji mnie rozwaliły:"V-max 100 km/h ponieważ jest zablokowana.""Ma założony tłumik od Suzuki GS 500 przez to ma bardzo ładny basowy dźwięk." No i cena adekwatna do tych "osiągnięc" :) Pozdrawiam i sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 A nawet nie czytałem tylko chciałem spytać forumowego śledczego czy to taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 kekek a jednak :)wogole jakas dziwna byla i tyle .. moje zdanie ;) o lol :) ogłoszenie zostało eutomatycznie usuniete bo w otomoto tak jest że wystawia sie na 2 tygodniea pozniej samo sie usuwa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 a tam odrazu sledczy ... chcialem sie spytac bo jakos mnie tak ciekawilo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi