buba6 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Mam pytanko, właśnie zakupiłem przewód hamulcowy firmy Hel, dotarł do mnie i coś mi się wydaje dziwnie krótki. Jeżeli jest możliwość, prosiłbym aby ktoś kto ma vt750 z okolic 98 roku sprawdził ten wymiar, ja niestety bede przy motocyklu doiero za pare tygodni Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 gdyby sie ktos zastanawial, to 110 cm :icon_razz: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 gdyby sie ktos zastanawial, to 110 cm :buttrock: 110cm jest ok - katalog Speedbrake'a podaje tyle samo. Możesz zdradzić ile zapłaciłeś za przewód?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 170 wliczajac przesylke z angli, przewod firmy hel w stalowym oplocie z mozliwoscia eyboru kolorow oplatu i koncowek Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi