EnduroMax Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) Tak ze mysli, kombinuje i sie stara.To wystarczy. damian-kmxNiestety nie udało Ci sie dojść do tego że jest to FORUM DYSKUSYJNE.My np. dyskutujemy na ten temat że o motocykl powinno się dbać. a to że jeździsz KMX'em na mixolu to inna sprawa do dyskusji. Widze że bardzo Ci sie na tym forum nie podoba. Najlepiej poszukaj forum dla wieśniaków i tam sie dogadasz. Tutaj przebywają ludzie na poziomie (a przynajmniej kiedyś tak było), ale co Ty o tym wiesz. Tak jak pisze Kuba nie musisz już się buntować bo i tak każdy sie z Ciebie smieje. "Kończ Waść, wstydu oszczędź..." Edytowane 4 Grudnia 2006 przez EnduroMax Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 sie szuka okazji sie kombinuje sie ma kase. Co do lamania plastikow to kolejny genialny poglad niemiejacy nic wspolnego z prawda. Kto Ci powiedzial ze uczac sie jazdy na gumie polamiesz plastiki? Ja na DT'tce sie raz wypieprzylem na gumce to mi blotnik tylny z mocowania wypadl olaboga wzialem oczkowa 10mm i mialem naprawiony motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Tak ze mysli, kombinuje i sie stara.To wystarczy. damian-kmxNiestety nie udało Ci sie dojść do tego że jest to FORUM DYSKUSYJNE.My np. dyskutujemy na ten temat że o motocykl powinno się dbać. a to że jeździsz KMX'em na mixolu to inna sprawa do dyskusji. Widze że bardzo Ci sie na tym forum nie podoba. Najlepiej poszukaj forum dla wieśniaków i tam sie dogadasz. Tutaj przebywają ludzie na poziomie (a przynajmniej kiedyś tak było), ale co Ty o tym wiesz. Tak jak pisze Kuba nie musisz już się buntować bo i tak każdy sie z Ciebie smieje. "Kończ Waść, wstydu oszczędź..." ludzie na poziomie powiadasz hmm.... to raczej chyba miejsce nie dla ciebie, a poz a tym ch*** ci do tego na czy ja jedze i czym jedze a po za tym nie jezdze na mixolu wiec prosze nie pie*** bo mnie tu krew zalewa, aha i nie wyjezdzaj mi z tekstami ze jestem wiesniakiem bo jak nie wiesz to sie nie odzywaj bo sam gdzies mieszkasz w lesie wiec masz najmniej do powiedzenia... ;) :banghead: :banghead: a tak wracajac do tematu czemu chlopak nie moze poprobowac stantu na wuesce, kto mu tego zabroni?? przeciez napewno jakis podstawa sie nauczy a potem sobie zmieni moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 "ludzie na poziomie powiadasz hmm.... to raczej chyba miejsce nie dla ciebie"?! Nie dla mnie? A czym wykazuje ten brak poziomu? Tym, że w przeciwienstwie do Ciebie moje posty nie zawierają błędów ortograficznych (dokładniej mówiąc u Ciebie nie widze w ogóle ortografii)?! Uważasz, że bluzgami, jakimi wożą się dzieci w podstawówkach przekonasz mnie do swoich racji? Nigdzie nie napisałem, że jesteś wieśniakiem, reprezentujesz tylko bardzo niski poziom swoimi wypowiedziami, dlatego użyłem tego wyrazu. Znam sporo ludzi ze wsi do których nie masz polotu kolego i teraz troche mi głupio, bo obraziłem ich tym, że w ogóle pozwoliłem sobie Ciebie do Nich porównać. "sam gdzies mieszkasz w lesie wiec masz najmniej do powiedzenia... "No właśnie w tym problem, że do lasu mam ZA DALEKO. Skąd w ogóle wywnioskowałeś, że mieszkam w lesie? Tym, że mam zdjęcia na moto zrobione w lesie No nie załamuj mnie kolego, że masz motocykl enduro i nigdy nie byłeś w nim w lesie?! To po kiego w ogóle tego typu motocykl marnuje się w Twoim garażu? To ja mam w tym momencie powód do wstawienia emotikony :biggrin::banghead: ABG ma w sygnaturze zdanie "Chłop jak chłop... Tyle, że z lasu". Na podstawie tego twierdzisz, że g**no wie i nie ma prawa głosu? Na koniec, żeby nie było, że całkiem schodzę z tematu, to czemu chłopak nie próbował stuntu na Simsonie, który swoją drogą odstawia wszystkie Ogary i Romety po tuningu i kipi mocą, tylko potrzebuje do tego cięższej, nieporęcznej WSK-i z jeszcze gorszymi hamulcami? Kolega Dibo dawał rade parenaście metrów na simsonie przejechać i pare innych rzeczy zrobić. Niech nauczy się tego na swoim simsonie a potem myśli o lepszym motocyklu.. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Na koniec, żeby nie było, że całkiem schodzę z tematu, to czemu chłopak nie próbował stuntu na Simsonie, który swoją drogą odstawia wszystkie Ogary i Romety po tuningu i kipi mocą, tylko potrzebuje do tego cięższej, nieporęcznej WSK-i z jeszcze gorszymi hamulcami? Kolega Dibo dawał rade parenaście metrów na simsonie przejechać i pare innych rzeczy zrobić. Niech nauczy się tego na swoim simsonie a potem myśli o lepszym motocyklu..kto powiedzial ze nieprubuje?????http://video.google.pl/videoplay?docid=728...1299858&q=szpaqale szuram nogami po ziemi, albo ma zamalo mocy, poprostu niedaje rady wogole go podniesc z nogami na nozkach. a jazda na kole z nogami to wiesz, myslalem o wsk bo wydaje mi sie mocniejsza, ale jednak widze ze nieradzicie tego to ok. Edytowane 5 Grudnia 2006 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz. W końcu zacznie Ci wychodzić. Nie ma sensu kupować wsk'i skoro tyle samo a nawet wiecej nauczysz sie na simsonie :biggrin: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 cwicze, ale jutro kupiec na simka przyjezdza, ale kupno wsk to chyba rzeczywiscie zly pomysl,jednak jak kupie sende to nia bede sie uczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 cwicze, ale jutro kupiec na simka przyjezdza, ale kupno wsk to chyba rzeczywiscie zly pomysl,jednak jak kupie sende to nia bede sie uczyl. cwicze, ale jutro kupiec na simka przyjezdza, ale kupno wsk to chyba rzeczywiscie zly pomysl,jednak jak kupie sende to nia bede sie uczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi