gpmaciek Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 mam problem mianowicie mój derbik wykreca sie bez problemów do 7tys a potem na wyzszych biegach jest dziura i bardzo ciezko wychodzi ponad ta granice;/. prosze o porady!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 mam problem mianowicie mój derbik wykreca sie bez problemów do 7tys a potem na wyzszych biegach jest dziura i bardzo ciezko wychodzi ponad ta granice;/. prosze o porady!! A czy ten twój derbi nie jest zablokowany? jesli jest to to są typowe zachowania dla motorka zablokowanegojesli jest to musisz go odblokować,a jesli jest juz odblokowany to przejrzeć gażnik oraz zapłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 jeśli wcześniej nie było problemu to na 95% padła świeca Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 zapłon modol gaźnik jak to nic nie pomoze to szykuj na nowy tlok !! chyba ze jest zablokowana !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi