Jimmy Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 wydaje mi sie ze te moto sa takie same, ale niewiem, wie moze ktos cos o nich?wyglad jest identyczny, ale jak silnik?jesli ktos cos wie niech pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 silnik jest inny i tylny wahacz, po za tym w derbi chyba prawy plastik ma u dołu wycięcie nadyfuzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gpmaciek Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Derbi a Cagiva różnia sie tylko detalami takimi jak ksztalt owiewek, pozatym to sa te same motory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Derbi a Cagiva różnia sie tylko detalami takimi jak ksztalt owiewek, pozatym to sa te same motory maja inny silnik tak jak wyzej napisałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 maja inny silnik tak jak wyzej napisałem :icon_mrgreen:a dokladniej to co?? Którysh z nich ma Minarelke, a inny co innego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 a dokladniej to co?? Którysh z nich ma Minarelke, a inny co innego??? Cagiva chyba ma minarelke;) derbi ma swoj silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 o ile wiem to wlasnie derbi ma minarelli, ale niejestem teraz juz pewien, no bo w gpr silnik jest z sendy no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Derbi ma swoj silnik mozna powiedziec ze na podzespolach minarelli przynajmniej mi sie tak zdaje z tego co pamietam to od minarelki podchodzil do derbi tylko zaplon oraz kruciec troche była inna budowa silnika . Sprzedam Modoł zaworu oraz cdi do do suzuki rgv lub ts 125 Posiadam duzo czesci do rgv/ts 125 i rg 125 kontakt pw lub gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi