skoal Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 jak nie chca?? no jak?? jak nie chca... to zostawiasz pod plotem w warsztacie i odjezdzasz...:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 A mi stary olej non stop schodzi jak woda... :biggrin: Zostawiam sobie go bo jak musze później nasmarować jakiś zawias, łańcuch w rowerze itd to jest jak znalazł :biggrin: PS: W mojej MZ-cie wymieniłem olej 4 lub 5 razy a przejechałem 860 km :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 jak nie chca?? no jak?? jak nie chca... to zostawiasz pod plotem w warsztacie i odjezdzasz...:) Przyszło mi na myśl: Muzułmanin, autobus :biggrin: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 200l chemii w garażu wolę nie trzymać Beczka ma 50 lub 60 l :) wiec spokojnie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi