Kamil_P Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Witam mam do was pytanie co dolega mojej mz. Otóż gdy osiagne predkość 90km/h i chce wiecej wtedy ona zaczyna sie dusic i strasznie szarpie czy to win a gażnika ? . Niemam pojecia . Moze pomożecie bede wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Sprawdź poziom paliwa w gaźniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 może masz niewyregulowany gaźnik ale coś jest przytkane pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 zacznij od świecy, poprzez gaźnik, zapłon i sprawdź czy nie masz wypalonych platynek, bo ja miałem tak samo.A wkręca się na obroty dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) zacznij od świecy, poprzez gaźnik, zapłon i sprawdź czy nie masz wypalonych platynek, bo ja miałem tak samo.A wkręca się na obroty dobrze? Witam no bawilem sie troche tzn. wymienilem swiece i nic to samo ,wymienilem platynki to samo no i przy gazniku troche sie bawilem ale tez nic ehh.. a za zapłon juz niemiałem czasu sie zabrać ale sprubóje . ( na obroty sie wkręca pięknie az miło posłuchać :) :icon_mrgreen: ) pozdro. Edytowane 17 Listopada 2006 przez Kamil_P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Zanim zaczniesz czymkolwiek kręcić sprawdź filtr powietrza.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Witam mam do was pytanie co dolega mojej mz. Otóż gdy osiagne predkość 90km/h i chce wiecej wtedy ona zaczyna sie dusic i strasznie szarpie czy to win a gażnika ? . Niemam pojecia . Moze pomożecie bede wdzięczny.widocznie chyba jest za pużny zapłon albo i też moze za mało dostawać paliwa,radziłbym ci sprawdzic poziom paliwa prejrzeć dysze oraz sprawdzić jak jest ustawiony zapłon,a jak nie pomoze to wymmienić swiece i kondensator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Zaczyna szarpać?? czy się sprzęgło ślizga?? Im większa prędkość tym większe obroty wału co prowadzi do zużycia większej mieszanki paliwa. Jak masz w gaźniku iglice to podnieś ją o jeden ząbek. Jak to nie pomoże pokombinuj z ciepłotą świec +- 10. A pozatym przyspiesz zapłon bo nie nadąrza zapalać mieszanki najwidoczniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śpiewak Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 napisz jeszcze przy jakich obrotach masz te 90km/h,wtedy bedzie trochę jaśniej ;) najprawdopodobniej niski poziom paliwa w gaźniku,przytkana dysza głowna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi