Jagdtiger Opublikowano 24 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Moim zdaniem film był po prostu kultowy. Jeśli ktoś go ma w divixie to prosiłbym o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Jak jutro? kto będzie? 1730 przy OBI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Mnie nie będzie :D Sesja, kolokwia, zaległości... nijak się nie wyrobię :) No ale dobrej zabawy :) Nie dajcie się niebisekim, bo coś ostatnio się uwzięli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 2 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 Postaram się być ale katamaranem (jest szansa że moto odbiorę już w piątek/poniedziałek). Podjadę ale już na samą zaspę a nie pod OBI. Tomasso jakoś znajdę a ciebie Greg poznam po motocyklu. Nikt więcej nie jeździ XJR-ką 1300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 ok. tak czy siak o 1730 będę przed OBI. poczekam chwilę i pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 99.9 % :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sami Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Yo ludzie, jak chcecie to mam wiecej fotek z zaspy. Pewnie jak kazdy z nas :) Mam nadzieje ze niedlugo dolacze do was i bede sie turlal za wami swoja DT125 :) Bywalem juz wczesniej z kumplem na R6... Zawsze milo wspominalem :) P.S. Tomassoo - czy ja Cie czasem nie widzialem na skwerze dzisiaj w Gdyni?? Czy moze myle Twoj moto z innym??:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 7 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Mam nadzieję że w tą środę w końcu grupa Północ zjawi się tłumnie na Ataku. Ja będę w końcu na swojej Duce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sami Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Jagd bede Cie wypatrywal :) Mam cicha nadzieje ze i ja przyjade na swoim motorku... Ale to oznaczaloby, ze biore motor z polski a nie z niemiec. Ale i tak dobrze w sumie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 to co standardzik 1730 przy OBI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Ja będę pewnie już na miejscu czekał i niestety nie na moto, bo to zostało w Kościerzynie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 to co standardzik 1730 przy OBI ? :) :) ;) :( :D :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 8 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Ja na 90 % będę przy OBI, chyba że mi coś wyskoczy to dojadę na pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 no Jag tobie to już tyle wyskoczyło, że dziś lepiej przyjedź pod OBI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi