ukasz Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Z moim weekendem majowym też wszystko zależy od tego, czy jakiś mechanik zrobi mi do tego czasu tą nieszczęsną uszczelkę pod głowicą :D Ale to chyba nie jest dużo roboty... mam nadzieję... jutro jadę do serwisu zagadać i się odezwę jak sprawy stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Szkoda szkoda, bo u Damiana będzie fajnie. (chyba) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Szkoda szkoda, bo u Damiana będzie fajnie. (chyba) :) Hehe, w to nie wątpię :D I chciałbym tam pojechać, ale nie z perspektywą zatarcia silnika po drodze :DNo ale tak źle chyba nie będzie i jakoś moto będzie gotowe do tego czasu, mam nadzieję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 no... witam Was :)To kto dziś będzie na ataku???ja bym się wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Zbiera się na deszcz :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Ja byłem... przyjechałem na czele grupy motocyklistów z Pruszcza, którzy pierwszy raz przybyli na ATAK... i się chyba zawiedli, bo sprzętów prawie nie było... na dodatek cały czas padał deszcz (o mało szlifa nie zaliczyłem na mojej oponie, z której - jak zauważył Oskar - zaczynają już wyłazić druty :D ). Na dodatek od razu po przyjeździe zostaliśmy ostrzeżeni, aby przypadkiem nie jechać na pas, bo policja robi tam akcję odwetową za zeszły tydzień i będzie niemiło.Miejmy nadzieję, ze następny atak będzie bardziej udanyDo zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 21 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Kto się na TO wybiera? Wstęp wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Kto się na TO wybiera? Wstęp wolny. No koniecznie :D Trzeba osobny wątek założyć, bo tu nie wszyscy znajdą. W każdym razie ja się na to piszę :D No i trzeba ustalić jakieś konkrety żeby całą ekipą tam zajechać (najlepiej chyba SKMką, bo z motocyklami może być tam problem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 No nie Łukasz SKM motoru nie przewieziesz. a tu trzeba postraszyć z deka. ONLY MOTO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Ale na TO wpuszczają tylko właścicieli WSK :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 przerobi się na WSK.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Hehe no to musze szybciutko WSK-e kończyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 Doobra, teraz konkretnie:jutro ma padać deszcz, więc nie nastawiam się raczej na jazdę na moto... nie żebym bał się zmoknąć, ale z tylnej opony wylazły mi już druty i sami wiecie :D Tak więc jadę albo samochodem albo skm, dajcie znać kto jedzie, gdzie i o której się spotykamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 Ja mam zamiar się wybrać tyle że nie wiem gdzie to się ma odbyć :roll: a poza tym kiepsko znam Sopot :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 Projekcja odbywa się w Teatrze Atelier, czyli w tym samym budynku co Viva (ta imprezownia), tyle że na parterze.Jakby co, to dajcie znać na koma i się gdzieś wcześniej zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi