Tomassoo Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ja też postaram się pojawić, ale jestem uzależniony od sił wyższych :mrgreen: Pozdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 ello.jutro kolejny atak :) mam nadzieję że dojadę. może grupa północ spotkałaby się wcześniej np. 1700, 1730 i ekipą dojedziemy na miejsce?są chętni? 8) Napisz tylko gdzie i kiedy :) W zeszłym roku spotykaliśmy sie pod Żakiem.Postaram się wyrobić wcześniej - jakby co to dam znać, w każdym razie wstępnie się piszę :) Jag, nie wiem jak się wyrobię i czy zdążę wpaść po Ciebie, ale jakby co to miejsce mam, ofkors :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Może np. multikino przy kolejce polibudy. na parkingu.tylko o 17 czy 1730.no i co z pogodą, bo na razie kiepska.Jag, nie wiem jak się wyrobię możemy spotkać się przy Obi. bez różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Jak masz Greg wolne miejsce dla pasażera to ja bym się chętnie załapał przy OBI. Może być o 17-ej. W razie czego to kontakt sms-owy na 505050207. Dla mnie czym wcześniej tym lepiej bo bym skorzystał z sytuacji i podjechał do warsztatu gdzie stoi Duka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Ja też się stawię, tylko napiszcie o której przy tym Obi. Czego chcesz od pogody Gregor? Przecież jest super!!!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 No rano jeszcze deszcz siąpił a teraz jest słonecznie. Wstępnie o 17-ej ale jak chcecie to dla mnie może być nawet i o 16.30. Zależy co Greg powie, a Ukasz na zajęciach to pewnie i tak dopiero na 18-tą dojedzie na miejsce, ale zobaczymy...może się wyrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 ok. stoi. o 17 przy OBI. Jag nie wiem czy będę miał miejsce, bo mój plecaczek to jeden z tych co chce jeździć więcej niż ja :mrgreen: Gdyby co, to dam znać, ale raczej na mnie nie licz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 No to ja raczej pojawię się dopiero na pasie autobusem. Z buta za wami raczej nie nadążę... UPDATE: Dzisiaj sobie chyba podaruję tą imprezę. Jak widzę megakorek za oknem to mi się odechciewa siedzieć w śmierdzącym autobusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 byłem :) --------------------------------------i nie wiem jak wpieprzyć więcej zdjęć. trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Jak widać na załączonym zdjęciu, też byłem :DGreg: byłeś na pasie? bo jakoś tak nagle zniknąłeś, rozglądaliśmy się za Tobą, ale od wyjazdu z parkingu już Cię nie widziałem.My staliśmy tam dość długo. Sporo osób było, mnóstwo gapiów, atrakcje te co zwykle :twisted: W drodze powrotnej skończyła mi się wacha, ale na szczęście na rezerwie dokulałem się jakoś do stacji benzynowej. Podsumowując - atak pierwsza klasa :D Już się nie mogę doczekać kolejnych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Ja Grega znalazłem i wstępnie umówilismy się w sobotę na atak na Słupsk :mrgreen: więc nas nie zawiedź i spacyfikujemy pomoże środkowe :D :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Dopóki się nie dowiem jak wrzucić więcej fotek, będę wrzucał po jednej. Jag a Ty kiedy odbierasz Dukę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Sam chciałbym to wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 czyli weekend majowy odpada?chyba że jako plecaczek do Ukasza :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Weekend majowy na 100% odpada. Nie wiem czy w ogóle w maju uda się naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi