Jagdtiger Opublikowano 11 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 buehehehehe...ciekawe co tym wskórają. Moim zdaniem NIC. Spotkania na pasie i tak będą, bez względu czy będzie to prasa opisywała czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ld Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 hehe czyli w przyszlym tygodniu organizujemy PRAWDZIWE nielegalne wyscigi :) wtedy se beda mogli napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 Różnica będzie polegała na tym, że ci, którzy jeszcze o tym nie wiedzieli właśnie się dowiedzieli i przybędą licznie. :lol: :lol: :lol: Pewnie teraz będą tam takie tłumy, że ciężko będzie się tam odnaleźć :? Z drugiej strony zrobili Atakowi reklamę, a kto tego nie trawił i tak nie zmieni zdania, a kto tym się pasjonuje, to niezależnie od opisu raczej odbierze to na plus i przyjedzie zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 11 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 Czyli paparazzi nam pomogli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 No nie wiem, czy pomogli... nie zdziwiłbym się, jeżeli za tydzień od 18 na pasie będą na nas czekać już 2 radiowozy... tak, zeby publice nie podpadać za bierność w walce z piratami drogowymi :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 Można zrobić ich zarąbiście w konia zaczynając Atak 1.5 h wcześniej :) :wink: :) Tylko jak to zorganizować :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 12 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 eee...sami z siebie nie przyjadą. Najpierw muszą mieć zgłoszenie. Wtedy zgłoszenia kwalifikują na ważniejsze i mniej ważne. To będzie mniej ważne, więc przyjeżdżają tylko wtedy jak nie mają nic innego do roboty. Tak więc wątpię, żeby cokolwiek się zmieniło w szybkości przyjazdu policji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 16 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2003 No to znowu atakujemy. Na mnie możecie liczyć. 18 na parkingu na Zaspie. Zobaczymy, co też się będzie działo ciekawego (oby nie...) po artykule z zeszłego tygodnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 17 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Ja raczej napewno będę w końcu własnym sprzętem. Mogę się deczko spóźnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan Opublikowano 17 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Hmmmmmmmm,a mi się dzisiejszy Atak nie spodobał :? :? :? Jakiś taki spaprany pod wieloma względami :) Mam nadzieję, że następne będą lepsze.Mori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 17 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 A ja dopiero wróciłem :) Mi się podobało 8) Policja czekała na nas już od samego początku, zresztą przyjechałem na parking trochę przed czasem i zaraz za mną wjechał radiowóz :roll: Dużo ludzi, dużo jazdy, była nawet telewizja 8O Ciekawe co tez jutro powiedzą o nas... ale szczerze mówiąc, to zupełnie mi się nie podoba ten cały szum medialny wokół naszych ataków :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 24 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 Deszcz... j*b*ny deszcz :( Oby tylko nie było ulewy, to przyjadę :P Ale podejrzewam, że ludzi dzisiaj nie będzie dużo i na pasie pewnie też nie będzie się działo nic ciekawego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan Opublikowano 25 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2003 Heloł, pono się działo na Ataku w ostatnią środę. Czy ktoś mógłby opisać co dokładnie się działo?? Niestety nie mogłam dojechać :cry: miałam za dużo roboty :P Mori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 25 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2003 A więc...na pasie już grubo przed 18-tą czekały trzy radiowozy ustawione w poprzek...Na pasie pozłaziło się pełno pieszego tałatajstwa. istny burdel, każdy łaził jak chciał. Ale najlepszy moment jak koleś założył metalowe narty na buty i trzymając się sportowego Ducati krzesał iskry :P Ogólnie sprawdziły się czarne wizje Ukasza. Ale mam nadzieję, że od przyszłego sezonu wszystko wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 1 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 Na dzisiejszy ATAK chyba się nie załapię. Przekazuję nowemu właścicielowi swoją Kawkę, a że on nie ma jeszcze prawka to muszę sam mu ją zaprowadzić do garażu. Jak sie wyrobię to wpadnę (tylko czym ?). Mori i Ivan też chyba nie wpadną, więc forumowiczów mogą tylko reprezentować Ukasz i Ld... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi