karol.hol Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Witam. Jestem w trakcie remontu swojej WSK.Chciałbym zapytać o sprawdzone i tanie firmy zajmuące się szkiełkowaniem i piaskowaniem , u których jest możliwość załatiwienia sprawy wysyłkowo. Mieszkam w małym mieście więc nie mam możliwości załatwienia tego na miejscu.Proszę o orientacyjne ceny takich części:szkiełkowanie: głowica , pokrywy silnika (od sprzegla i magneta)piaskowanie: felgi , cylinder Czy znacie może jakąś firmę wykonującą czernienie ? Mam zamiar zrobić cylinder na oryginał. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Polecam Tomka z Milanówkawww.trojkat.prv.pl:icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Na allegro była aukcja z oferta szkielkowania. Wiec koszt szkiełkowania silnika WFM (cały, procz zeliwnego cylindra ktory idzie do piaskowania) to 180 zł. Silnik od WSK pewnie tak samo bedzie kosztował (cały). PS: Oczywiscie mozliwosc załatwienia sprawy wysyłkowo. Edytowane 16 Listopada 2006 przez pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwiak Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 ja wypiaskowalem i pokrylem motocykl podkladem (cały) za 70 zl...a szkielkowac bede w walbrzychu i nie mam pojecia o cenach....co do chromow to mam juz polapane znajomosci i wystarczy mi tylko przygotowac powierzchnie...ja w swojej wfm bede pokrywal cylinder lakierem proszkowym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Na allegro była aukcja z oferta szkielkowania. Wiec koszt szkiełkowania silnika WFM (cały, procz zeliwnego cylindra ktory idzie do piaskowania) to 180 zł. Silnik od WSK pewnie tak samo bedzie kosztował (cały). PS: Oczywiscie mozliwosc załatwienia sprawy wysyłkowo. może chodzi właśnie o tomka bo on też sie ogłasza na allegro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwiak Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 a znacie firmy z dolnego slaska oferujace szkielkowanie...pytam bo warto porownac ceny itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) Jeszcze kilka firm z piaskowaniem i szkiełkowaniem:http://moto.allegro.pl/item139828747_szkie...iaskowanie.htmlhttp://moto.allegro.pl/item140731501_piask...e_pojazdow.htmlhttp://moto.allegro.pl/item142705652_piask...any_poznan.htmlhttp://moto.allegro.pl/item142373265_szkielkowanie.html Edytowane 17 Listopada 2006 przez IRBIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwiak Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Nie ma za co.Podajcie jakieś ceny jeżeli ktoś skorzysta z usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) Skuwiak tu masz ze slaska czlowieka Rybnik.http://moto.allegro.pl/item143232294_szkie...nie_slask_.html Edytowane 18 Listopada 2006 przez pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Poszukaj dobrze winternecie tych firm jest tyle że głowa goli. Ale przed wysyłka zapytaj dokąłdnei o cene i takie tam żebyś czasem nie przepłacił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigas Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Ja moge z najwiekszym spokojem polecic Tomka z Milanowka (bdb sie zna na swojej robocie jest tez bdb piaskarzem, al e jezeli chodzi o szkoełkowanie to z racji mojego mieszkania w Lodzi polecam Darka Palmowskiego właciciela Iron Horse, to np on szkiełkował słynny silnik jawy 350TS, tej z precli nei pamietam już czyja ona była. Zajmuje sie on tym jzu b dlugo i jest naprawde dobry...>>KLIK<< i na tej stronie dział technika:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 ja goraco polecam firme Spoko z wrocławia http://spoko.com.pl/ robia bardzo dobrze za naprawde smieszne pieniadze, wszystkie moje weterany tam byly szkielkowane. Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zundapp600 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Witam. Jestem w trakcie remontu swojej WSK.Chciałbym zapytać o sprawdzone i tanie firmy zajmuące się szkiełkowaniem i piaskowaniem , u których jest możliwość załatiwienia sprawy wysyłkowo. Mieszkam w małym mieście więc nie mam możliwości załatwienia tego na miejscu.Proszę o orientacyjne ceny takich części:szkiełkowanie: głowica , pokrywy silnika (od sprzegla i magneta)piaskowanie: felgi , cylinder Czy znacie może jakąś firmę wykonującą czernienie ? Mam zamiar zrobić cylinder na oryginał. Z góry dziękuję Witam.Jeżeli nie znalazłes kogoś do szkiełkowania , możemy to załatwić prawie na miejscu . Jestem z BIŁGORAJA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi