emil1005 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 wolałbym kupić wrotki i pończochy do tego, chłopie przy 9KM ten silnik 50ccm Ci wysadzi, rieju co to za marka? koreą pachnie..... oj to chyba nie zmieniłes skarpetek jak ci koreą pachnie :biggrin: Rieju to hiszpaniska marka a silnik ma minarelli AM6 ktory korei na oczy nie widział :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Ps są jakies chinskie gowna z silnikiem minareli am6 tyle tylko ze na chinksich materialach. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Ps są jakies chinskie gowna z silnikiem minareli am6 tyle tylko ze na chinksich materialach. :) serio? ja jeszcze o czyms takim nie słyszałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) wolałbym kupić wrotki i pończochy do tego, chłopie przy 9KM ten silnik 50ccm Ci wysadzi, rieju co to za marka? koreą pachnie..... chyba źle czujesz :) bo to jest Hiszpańskie :P więc przyłacze się do opini kolegów czyli nie pranych skarpetek ;) oczywiście bez obrazy ja lubie żartować :) Hiszpańska wytwórnia Rieju została założona w 1942r.Od ponad 60 lat producent motocykli szosowych i terenowych.Motocykle Rieju sprzedawane sš na najbardziej wymagajšcychrynkach europejskich: niemieckim, francuskim, austriackim,brytyjskim, włoskim. Od ponad 40 lat dostawcš silników Riejusš włoskie firmy Motori Minarelli oraz Morini Franco Motoriproducenci najlepszych i najsilniejszych dwusuwowych silnikówmotocyklowych w Europie, stosowanych przez: KTM, Aprilię, HM,Yamaha Italy, Blaney ATV. www.riejumoto.com to moze pomoże ;) pozdrawiam :D Edytowane 17 Listopada 2006 przez aina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 A to sie naszukalas.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIEJU RR50:D Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Powiem ci tak silniczek zajebiście chodzi...Mam Rieju z tym że RR50...idzie mi ok. 86km/h więc twój pójdzie odrobinke więcej bo ja mam kostke:] Ogólnie jestem zadowolony z motorku i mimo to że jest to nieznana dosyc marka w Polsce postanowiłem kupic motorek i zobaczyc. Kupiłem nowy i narazie jest bardzo dobrze. POLECAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregooor Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 No no co do wygladu to ladny sprzet ale ciekawe jak w praktyce? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi