piwo Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) Mam wątpliwość, czy wysuniete podnóżki w mojej Virażce TUTAJ FOTKA będa przeszkadzały / uniemożliwiały przy założeniu gmoli. Czy może macie jakies gmole, które da się zamontowac mimo tego ? Lub zastosowaliście jakies alternatywne rozwiązania ? Poradźcie, dizeki :icon_twisted: Edytowane 15 Listopada 2006 przez piwo Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Zawsze mozna coś odciąć ,dociąć ,pospawać ,damy rade :icon_twisted: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Wedlug mnie wysuniete podnozki wykluczaja jakies sensowne gmole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Wedlug mnie wysuniete podnozki wykluczaja jakies sensowne gmole właśnie tego się boję Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Nie wykluczają, mozna zamontować gmole poziome, wygląd może nie taki ale funkcje swoje spełniająhttp://www.wuhem.xip.pl/virago1100.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Nie wykluczają, mozna zamontować gmole poziome, wygląd może nie taki ale funkcje swoje spełniająhttp://www.wuhem.xip.pl/virago1100.html Oglądałem to kiedyś - zobaczcie jakie piękne manetki (nie mówię o funkcjonalności)Mam mokro jak je widzę :) Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 I dlatego kiedyś bedą te manetki w Viagrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi